News Stiri externe

Epopeea Game of Thrones continua! HBO pregateste un prequel!

Scris de Christian Stan

Vara lui 2019 va rezerva mult-asteptatul final al serialului „Game of Thrones”, insa HBO profita de aceasta franciza si pregateste o surpriza de proportii fanilor. HBO tocmai a comandat un prequel al serialului, plasat insa cu mii de ani inainte de actiunea din „Game of Thrones”.

Serialul de mare succes „Game of Thrones” va ajunge la final in 2019, dupa ce ultimele sase episoade vor fi difuzate de HBO. Fanii serialului au insa un motiv de bucurie, intrucat HBO a comandat un prequel, plasat insa ca actiune cu mii de ani inainte evenimentelor din GOT.

Serialul va fi creat de George R.R. Martin si de scenaristul Jane Goldman, insa va fi lansat cel mai devreme in 202o. „In cadrul acestui serial actiunea va merge cu mult timp inapoi. Se va dezvalui adevarata origine a mortilor albi si misterele legendelor ce inconjoara familia Stark”, declara o sursa din cadrul HBO.

HBO a dezvaluit anul trecut in luna iunie ca va produce un prequel si lua in calcul 5 posibile idei in acest sens.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu