ADPM Beauty

Epilarea definitiva in cuplu, noul trend in materie de tratamente de infrumusetare

Scris de Alexandru Manea

Pana recent se considera ca centrelele de slabit si de infrumusetare sunt frecventate in mod special de doamne si domnisoare, stiindu-se interesul crescut al acestora pentru ingrijire si preintampinare a semnelor inaintarii in varsta.

Epilarea definitiva in cuplu, noul trend in materie de tratamente de infrumusetare

Statisticile arata, insa, ca, in ultimii ani, pragul acestor centre de infrumusetare este trecut de un numar din ce in ce mai mare de barbati.

Acestia sunt interesati, de cele mai multe ori, de tratamentele medicale de slabit, cele care ajuta sa elimine grasimea de pe abdomen, precum si de tratamentele de epilare definitiva.

Ionela Duculescu, trainer la Centrele Silhouette din Bucuresti, explica acest fenomen si aduce in discutie si cel mai nou trend: acela de a veni la tratamente, in cuplu, partenerii urmand in tandem tratamentele de infrumusetare.

“In ultimii ani am observat un interes din ce in ce mai semnificativ din partea barbatilor de a frecventa centrele noastre. Acestia inteleg cat de important este aspectul estetic in viata sociala si in mediile in care activeaza si, mai mult decat atat, cat de importanta este sanatatea castigata odata cu eliminarea grasimii in exces.

Statisticile efectuate ne arata ca barbatii sunt interesati in ultimii ani de tratamentele medicale care elimina definitiv grasimea de pe abdomen si colaceii din zona taliei, cea mai problematica zona in cazul lor. Vorbim aici de criolipoliza CLATUU sau de tratamentul cu ultrasunete focusate de mare intensitate ULTRAFORMER ori SCIZER.

Apoi, barbatii sunt interesati de epilarea definitiva cu laser STARDUST. Isi doresc sa scape de aspectul inestetic al parului de pe spate, de pe piept, axila ori de pe picioare. In aceste conditii, epilarea cu laser este cea mai avantajoasa metoda, ca timp, pret si eficienta, pentru a avea efectele dorite pentru o lunga perioada de timp si pentru a scapa de disconfortul epilatului clasic cu lama, aparatul sau cu ceara”, declara specialistul.

In ultimul timp s-a observat un interes crescut in a urma sesiunile de epilare definitiva in cuplu, in tandem, cei doi parteneri programandu-si sesiunile in acelasi timp.

 

“De multe ori barbatii se simt mult mai confortabil sa vina la epilarea definitiva cu laser alaturi de partenerele lor. Astfel ca merg impreuna la astfel de tratamente, fiecare tintind zona de pe corp dorita. Spre exemplu, doamna isi doreste epilarea picioarelor si a axilei, iar domnul vrea sa scape de parul de pe piept si de pe spate. Epilarea definitiva in cuplu este ceruta si mai mult acum, in luna februarie, in preajma Zilei Indragostitilor. Partenerii isi iau vouchere care includ sesiuni comune de epilare ori cu tratamante faciale ori de remodelare corporala si vin la Silhouette sa traiasca aceasta experienta impreuna”, declara trainerul Silhouette.

STARDUST, tehnologia laser de epilare definitiva, lansata la Centrele Silhouette

Centrele de slabit si infrumusetare Silhouette au lansat recent 5 tipuri de vouchere, cu tratamente pentru EL si pentru EA, ce pot fi achizitionate pana de Sfantul Valentin si utilizate in preajma Zilei Indragostitilor.

Cuplurile au astfel ocazia sa mearga impreuna la Silhouette si sa urmeze in tandem tratamente antiaging, de slabit si tonifiere, dar si sesiuni de epilare definitiva, astfel incat, la sosirea anotimpului cald acestia sa isi etaleze o piele fina, stralucitoare, si sa uite de stresul epilatului clasic cu lama, aparat sau cu ceara.

La Silhouette se pot deja achizitiona 5 tipuri de vouchere:

 

  1. GUINOT VALENTINE pentru EL si EA

Include:

2 sesiuni de hydrapeeling pentru o piele stralucitoare si hidratata

2 sesiuni Aromatic pentru revitalizare si antiaging

Pret special voucher: 165 euro

 

  1. CORPORAL VALENTINE pentru EL si EA

Include:

2 sesiuni impachetari cu alge marine micronizate si argila verde

2 sesiuni Biostimulare ULTRATONE Futura Pro pentru fermitate/slabit

2 sesiuni Technispa Guinot pentru fermitate/slabit

1 masaj signature Valentine

1 drenaj limfatic pentru detoxifiere si imbunatatirea circulatiei

Pret special voucher: 150 euro

 

  1. LPG FACIAL si CORPORAL

Include:

6 sedinte LPG Endermolift facial pentru stralucire, fermitate si efect antiaging

6 sedinte LPG Lipomassage Endermolab corporal pentru slabit si anticelulita

Pret special voucher: 399 euro

 

  1. EPILARE DEFINITIVA LASER DIODA STARDUST 1

Include:

Epilat picioare (EA)

Epilat picioare sau spate (EL)

Pret special voucher: 199 euro

 

  1. EPILARE DEFINITIVA LASER DIODA STARDUST 2

Include:

Epilat axila pentru EL si EA

Pret special voucher: 390 euro (cate 6 sedinte)

 

Voucherele pot fi achizitionate direct din Centrele Silhouette din Bucuresti (Unirii – Bd. Regina Maria 1, Dorobanti – Calea Dorobantilor 200) sau sunand la 0727225157 / 0727225158.

 

 

Scrie un comentariu