News

Esec pentru Enrique! A pierdut „trenul” American Idol si salariul de 4 milioane de dolari!

Scris de Christian Stan

Preselectile pentru sezonul 12 din „American Idol” vor incepe la sfarsitul lunii septembrie, iar pana acum doar Mariah Carey a fost confirmata ca membru al juriului. Enrique Iglesias era si el in carti si urma sa primeasca un salariu de 4 milioane de dolari pe sezon, insa planurile s-au dat peste cap, iar Randy Jackson revine la pupitru, acesta fiind membru al juriului inca de la debutul show-ului, in anul 2002.

Duminica, numele lui Enrique Iglesias ca membru al juriului la „American Idol” era dat drept sigur, insa iata ca lucrurile s-au schimbat neasteptat si artistul latino pierde aceasta sansa si salariul de 4 milioane de dolari pe sezon.

Randy Jackson, membru in juriu inca de la debutul show-ului, si-a anuntat plecarea dupa sezonul 11, insa se pare ca se va intoarce pe pozitia sa. Producatorii show-ului i-au facut acestuia o ofertade nerefuzat, care a intors toate aranjamentele peste cap.

In negocieri pentru „American Idol” se afla Nicki Minaj si Keith Urban, urmand ca un anunt oficial sa fie facut in urmatoarea perioada. Primele preselectii pentru sezonul 12 al show-ului vor incepe la sfarsitul lui septembrie.

Mariah Carey a semnat pentru „American Idol” pentru o suma fabuloasa, aceasta urmand a primi 18 milioane de dolari pe sezon. Acesta este cel mai mare salariu pe care il primeste o vedeta pentru un show de talente.

 

Scrie un comentariu