Stiri Interne

Emisiunile de cooking din 2017. La care te vei uita?

Scris de Alexandru Manea

Emisiunile de cooking raman in grilele de programe ale televiziunilor in 2017. Pe care dintre ele obisnuiesti sa o urmaresti?

In 2017 emisiunile de cooking raman in grilele de programe ale televiziunilor din Romania. Lupta pentru suprematia in audiente se va da intre Pro Tv, Antena 1 si Prima TV.

La Pro TV se va difuza un nou sezon MasterChef. De aceasta data, insa, cu un alt juriu. Patrizia Paglieri, Adi hadean si Chef Foa au fost inlocuiti cu Razvan Exarhu, Samuel le Torriellec si Liviu Popescu.

noul-juriu-masterchef

Au fost facute deja preselectiile, iar noul sezon va fi difuzat in primavara. Va fi prezentat tot de Razvan Fodor, iar premiul cel mare este de 50.000 de euro.

Antena 1 va difuza un nou sezon Chefi la cutite. Componenta juriului ramane aceeasi: Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea. Show-ul este prezentat tot de Gina Pistol, iar premiul cel mare este de 30.000 de euro. Emisiunea incepe tot in primavara.

Chefi la cutite

Prima TV difuzeaza noile sezoane ale emisiunilor „Mama mea gateste mai bine” si „Cireasa de pe tort”, prezentate de Horia Virlan.

horia-varlan

Scrie un comentariu