Stiri Interne

Emisiunea Romanii au Talent se opreste din cauza pandemiei. Cand vor fi live-urile?

Scris de Ana Kozma

La fel cum s-a intamplat si cu multe alte show-uri de televiziune in aceasta perioada, emisiunea Romanii au Talent se opreste din cauza pandemiei. Cand vor fi live-urile?

Emisiunea Romanii au Talent se opreste din cauza pandemiei. Cand vor fi live-urile?

In prezent postul de televiziune Pro TV difuzeaza, in fiecare vineri, emisiunea Romanii au Talent. Sunt insa editii inregistrate inca din toamna anului trecut, atunci cand au avut loc auditiile. Acestea ar urma sa se mai difuzeze pana undeva la jumatatatea lunii mai, iar apoi ar trebui sa inceapa etapa live-urilo.

Conform ziarului Click!, reprezentantii Pro Tv se gandesc insa la amanarea acestora in contextul pandemiei de COVID-19.

„Ar mai fi cateva editii inregistrate. Dupa care, in mod normal, de la mijlocul lunii mai ar trebui sa inceapa etapa live-urilor. Luam in calcul amanarea lor, daca este cazul. Asteptam sa vedem cum va evolua situatia pandemiei si ce restrictii vor mai impune autoritatile. Pentru noi, siguranta tuturor celor implicati este prioritara. Astfel, deocamdata nu s-a luat o decizie clara”, au declarat surse din Pro TV.

Bravo, ai stil, scoasa de pe post. Cu ce va fi inlocuita la Kanal D!

Foarte multe emisiuni si seriale romanesti si-au oprit filmarile in aceasta perioada. Iar in prezent sunt inlocuite pe post fie cu editii best of, fie cu alte emisiuni mai vechi.

Insula Iubirii, suspendat. Survivor continua in ciuda pandemiei. Ce se intampla in Republica Dominicana!

Scrie un comentariu