News

Emisiunea lui Jay Leno de la NBC ar putea fi inlocuita cu „Late Nighstpot” a lui Jimmy Fallon

Scris de Administrator

Se pare ca anul 2013 – 2014 ar putea fi ultimul in care emisiunea „The Tonight Show” il are ca gazda pe celebrul Jay Leno. Asta deoarece, conform hollywoodreporter.com, postul de televiziune NBC nu va mai prelungi contractul cu starul TV.

jay-leno-jimmy-fallon-1

Site-ul hollywoodreporter.com a dezvaluit ca, cel mai probabil, stirea conform careia Jay Leno urmeaza sa paraseasca emisiunea „The Tonight Show”  va deveni oficiala in luna mai a acestui an. Tot atunci, se pare ca oficialii postului american vor anunta ca intervalul orar alocat show-ului tv va fi acoperit de „Late Nightspot”, emisiunea a carei gazda este Jimmy Fallon.

Nu dorim sa facem speculatii pe seama zvonurilor”, a declarat o sursa din interiorul echipei „The Tonight Show”.

Potrivit surselor Hollywood Reporter, NBC urmeaza sa il aduca pe Fallon pentru a putea tine piept concurentei de la postul ABC, care a decis, in luna ianuarie, sa il mute pe Jimmy Kimmel pe tronsonul orar alocat pana acum lui David Letterman.

“Cu cat Jimmy Kimmel este pastrat mai mult timp in acel interval orar, cu atat va atrage mai mult public tanar si cu atat mai greu ii va fi lui Fallon sa isi pastreze publicul”, a spus o persoana apropiata postului ABC.

Emisiunea lui Jay Leno este inca in topul preferintelor publicului si inregistreaza in continuare audiente mari.

Totusi, Jimmy Kimmel este mai popular in randul publicului tanar. Asa se poate explica decizia NBC de a-l inlocui pe Leno.

Jay Leno (62 de ani) este gazda emisiunii „The Tonight Show” de la NBC de 20 de ani. Prezinta acest show tv din 1992, atunci cand l-a inlocuit pe Johnny Carson. In 2009, Leno a parasit pentru scurt timp emisiunea, fiind atunci inlocuit de Conan O’Brien.

Scrie un comentariu