News Stiri Interne Vedete

Emisiunea „iUmor” de la Antena 1 a fost lider de audiență aseara

Scris de Alexandru Manea

Prima ediție a emisiunii „iUmor” a fost lider de audiență la nivelul tuturor categoriilor de public. Emisiunea difuzată de Antena 1 a fost urmărită de aproape 2.200.000 de români în minutul de maximă audiență de la 21.38.

iumor

La nivelul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea „iUmor”, a înregistrat o audiență medie de 10,3 puncte de rating și 23,7% cotă de piață, în timp ce ProTV s-a situat pe  poziția secundă cu 7,5 puncte de rating și 17,3% cotă de piață.

iumor-1

Clasamentul se păstrează și la nivelul întregului public din mediul urban, când Antena 1 se află în fruntea clasamentului cu o audiență medie de 9,2 puncte de rating și 17,6% cotă de piață, în timp ce ProTV s-a clasat pe locul al doilea cu 7 puncte de rating și 13,3% cotă de piață.

iumor-juriu

„iUmor” a fost și preferata întregului public din România, emisiunea difuzată de Antena 1 clasându-se din nou pe poziția fruntașă cu 8,3 puncte de rating și 15,5% cotă de piață, în timp ce ProTV s-a clasat din nou pe locul al doilea cu 7,4 puncte de rating și 13,8% cotă de piață.

iumor-2

Duminica viitoare, de la 20:00, la Antena 1, o nouã serie de concurenţi le dau întâlnire telespectatorilor în faţa micilor ecrane, în dorinţa de a demonstra unei ţãri cã ei chiar au umor. Emisiunea este prezentata de Serban Copot si Andrei Stefanescu, iar juriul este format din Cheloo, Delia si Mihai Bendeac.

Scrie un comentariu