News Uncategorized

Emisiunea „D-Paparazzi” implineste trei ani! Ce confesiuni face Adelina?

Scris de Christian Stan

Adelina Pestritu a sarbatorit trei ani de existenta a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D cu un tort inedit, oferit de SOFA RESTAURANT&BISTRO CAFE. Cu acest prilej, Adelina face confesiuni despre viata ei amoroasa si spune ca dupa atatea esecuri cel mai mult la un barbat apreciaza modestia…

adelina-pestritu

Emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D implineste astazi trei ani, iar Christian Stan a surprins-o pe Adelina Pestritu cu un tort inedit, pe care simpatica prezentatoare l-a ornat cu macarons invelit in foita de aur, petale de trandafiri, ganej de ciocolata alba si neagra. Tortul a fost oferit de SOFA Restaurant&Bistro-Cafe.

Cu acest prilej, Adelina si-a adus aminte despre momentul in care a debutat ca moderatoare tv, marturisind ca a avut mari emotii la prima inregistrare.

„Am transpirat de emotii. Nu stiam ce sa fac cu mainile, incotro sa ma uit. Tin minte ca pana m-am acomodat cu studioul au fost multe balbe. Cu timpul am depasit tracul si am reusit sa ma descurc mai bine”, declara Adelina.

Todata, vedeta recunoste ca pe plan personal este inca singura si neconsolata. Desi a intalnit multi crai in timpul vacantei ei de pe Coasta de Azur, Adelina recunoaste ca nimeni nu i-a furat insa inima.

„Inima mea e tot aici in piept. Deja s-a plictisit de locul in care sta de atata timp. Ma tot intreaba, mai imi da cate un cot, insa tot nimic. Dupa toate esecurile pe care le-am avut, acum la un barbat apreciez modestia”, declara Adelina Pestritu.

Reportajul va fi difuzat in editia din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 19:45.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu