2 Principale Stiri Interne

Emisiunea Andreei Marin nu iese din grila TVR! „Deranjam, e adevarat!”, spune vedeta!

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin se arata surprinsa de informatiile aparute recent in presa, cum ca emisiunea „Pretuieste Viata” ar putea fi scoasa din grila TVR. Vedeta infirma aceste zvonuri si marturiseste ca succesul de care se bucura show-ul ei a inceput sa deranjeze in randul rau-voitorilor care nu fac altceva decat sa raspandeasca zvonuri neadevarate in piata. „Ceea ce ma bucura, intr-un fel. Asta inseamna ca nu deranjezi daca nu contezi”, ne-a declarat vedeta.

andreea-marin-pretuieste-viata-3

In ciuda succesului de care se bucura emisiunea „Pretuieste Viata”, lider de audienta la TVR in fiecare duminica, au aparut recent zvonuri in presa cum ca show-ul ar putea fi suspendat de conducerea televiziunii invocandu-se, chipurile, audientele slabe.

Informatiile sunt astfel contradictorii, tinand cont ca productia Andreei Marin a reusit sa aduce TVR pe podiumul audientelor nationale in fiecare duminica seara, loc pe care Televiziunea Nationala nu mai urcase de ani bun in acel interval orar.

Din punctul de vedere al publicitarilor, practic, seara de duminica pe TVR nu era luata in calcul.

„Da, ne-a fost foarte greu la inceput sa convingem sponsorii sa vina alaturi de noi pentru ca nu mai aveau miza audientei de multa vreme. Acum, insa, situatia s-a schimbat radical pentru ca am ajuns sa urcam pe locul 3 pe o mare parte a emisiunii, dupa Pro TV si Antena 1 care au show-uri consacrate de multa vreme duminica seara. Am urcat constant in audiente, practic, am pornit de la nimic si am construit un format complex, lipsit de barfa, scandaluri si vulgaritate, cu oameni valorosi, intr-o perioada in care incercarea de a impune calitatea in televiziune pare un act sinucigas”, ne-a declarat Andreea Marin.

andreea-marin-pretuieste-viata-2

 

Vedeta spune ca nici nu s-a ajuns la asemenea discutii , de altfel este si mult prea devreme, la jumatatea sesiunii sa existe o astfel de dezbatere. Andreea este de parere ca succesul emisiunii sale a inceput sa „deranjeze”, iar rau-voitorii sa raspandeasca zvonuri neadevarate in piata.

„Zvonurile sunt nefondate si incearca o manipulare ieftina cu miros de politica. Deranjam, e adevarat, pentru ca am crescut rapid, neasteptat si am retrezit dorinta telespectatorilor de a vedea oameni adevarati si televiziune de calitate, nu barfe, scandaluri si artificii de imagine. Si asta pornind, practic, de la zero pe o piata concurentiala acerba. Nu va lasati pacaliti si nu va faceti griji. Oamenii de valoare nu pot fi stersi cu buretele. Pentru ca ei chiar conteaza”, a declarat Andreea Marin.

andreea-marin-pretuieste-viata-4

Emisiunea „Pretuieste Viata” se situeaza adesea in top 3 al audientelor nationale de duminica seara, devansand Kanal D si Prima TV, in conditiile in care, de cativa ani incoace TVR abia reusea sa intre in primele zece pozitii.

Emisiunea nu se compara nici ca audienta, nici ca si complexitate si mod de exercitare a jurnalismului cu multe din productiile TV existente care se afla in grilele de programe de ani buni.

Este, de altfel, printre cele mai complexe si bine realizate productii la ora actuala si care si-a format un public fidel ce nu se lasa influentat de programele televiziunilor concurente.

In aceste conditii, transferata la un alt post de televiziune mai puternic, s-ar clasa inevitabil si mai sus in clasamentul audientelor si va fi astfel si mai rentabila pentru postul TV care o gazduieste.

„Profesionistii stiu ca, pentru a construi durabil, ai nevoie de rabdare, intuitie si profesionalism. Diletantii stiu doar sa raspandeasca zvonuri”, conchide Andreea Marin.

Scrie un comentariu