Stiri Interne

Cum va fi emisiunea cu surprize prezentata de Amalia Enache la Pro TV

Scris de Administrator

Incepand cu aceasta toamna, la Pro Tv va debuta o noua emisiune, prezentata de Amalia Enache, productie ce va avea in centru bucuriile facute unor oameni fara posibilitati. Iata la ce sa ne asteptam!

amalia-enache-emisiune-surprize2

O noua emisiune va debuta in aceasta toamna la PRO TV! Va fi prezentata de Amalia Enache si poarta numele de „Clipa de fericire”. Este o productie care aduce in fata oameni cu povesti de viata impresionante, carora li se vor indeplini dorinte si le vor fi oferite momente de bucurie, ca rasplata neconditionata pentru faptele lor. Echipa emisiunii a strabatut intreaga tara in cautarea oamenilor frumosi prin altruismul de care dau dovada, pentru a le oferi clipa de fericire.

Amalia Enache, prezentatoarea emisiunii, va aduce in fiecare editie momente de bucurie, speranta si optimism in casele telespectatorilor, ca un exemplu de solidaritate si un imbold catre clipele de fericire pe care trebuie sa le oferim celor de langa noi. Experienta Amaliei in televiziune va avea o contributie semnificativa asupra momentelor prezentate in emisiune.

amalia-enache-emisiune-surprize1

„Am fost de curand la mare, ceea ce nu prea e o stire, deoarece, ca de obicei, n-am facut nimic scandalos acolo. Dar am trait ceva senzational! Am reusit sa vad iar, pentru prima data, marea, prin ochii unor copii frumosi, care altfel n-ar fi ajuns acolo, care se mirau ca nisipul este subtire si care mi-au soptit ca e cea mai fericita zi din viata lor. Si aceasta este doar una dintre clipele de fericire! Alaturi de echipa Clipa de Fericire, am strabatut tara-n lung si-n lat si ne-am indreptat catre oamenii din Romania care fac lucruri minunate, fara sa ceara nimic. Oameni cu povesti de viata impresionante, carora le oferim o clipa de fericire, pentru ca o merita. Iar publicul nostru merita o doza de optimism”, a declarat Amalia Enache.

Clipa de fericire va fi difuzata in aceasta toamna la PRO TV. Noua emisiune va schimba vietile romanilor, aducand momente de bucurie, optimism, dar mai ales speranta!

Scrie un comentariu