Stiri externe

Emily Ratajkowski lanseaza propriul brand de lenjerie intima si a pozat ASA!

Scris de Iancu Iulia

Emily Ratajkowski lanseaza propria linie de lenjerie intima. Se va numi M/RATA si va fi realizata impreuna cu brand-ul Blush Lingerie.
 

Cel mai surprinzator lucru despre faptul ca frumoasa Emily Ratajkowski laseaza o colectie de lenjerie intima este ca nu intelegem de ce o face atat de tarziu. Insa lucrurile vor intra pe fagasul normal pentru ca pe 22 noiembrie, creatiile lui Emily vor fi disponibile pentru comenzi.

Colectia este lansata in cel mai bun moment, chiar inaintea sarbatorilor, asa ca daca nu stiti cu ce sa ii surprindeti pe cei dragi, puteti verifica si site-ul superbei Emrata.

Linia de lenjerie se numeste M/RATA si este un joc de cuvinte care face referiere la nick-name-ul ei de pe Instagram, @emrata. Colectia va fi lansata in colaborare cu brand-ul Blush Lingerie care este recunoscut pentru faptul ca produce design sustenabil si este eco-friendly.

In acest moment, site-ul oficial al divei inca nu proceseaza comenzi si nici nu are produsele prezentate. Este mai mult o invitatie pentru fani sa se aboneze la news-letter si sa afle primii cand colectia va fi disponibila.

Emily shared another picture from the red undies/churro shoot on her own Instagram this week to announce the line to her fans. „I made some more stuff for you. Link in bio. Launching 11.22.18. @mrata,” she captioned the shot.

Bella Hadid se declara deja o fana a lenjeriei creata de Emrata. A postat pe Instagram o poza extrem de sexy cu modelul Emily si a scris urmatorul mesaj:” Oh da! Acest fundulet vine impreuna cu costumul de baie?”

View this post on Instagram

If only. #CommentsByCelebs

A post shared by @ commentsbycelebs on

 

Scrie un comentariu