Stiri externe

Ea este cea mai frumoasa femeie din lume in anul 2015!

Celebra revista Esquire a desemnat cea mai sexy femeie din lume in anul 2015. Daca va asteptati ca detinatoarea acestui titlu sa fie un nume foarte sonor, ei bine, lucrurile nu stau deloc asa! Iata despre cine este vorba!

La fel cum se intampla in fiecare an, celebra publicatie Esquire a stabilit cine este cea mai sexy femeie din lume in anul 2015! Ei bine, nu este vorba despre vreun nume sonor, ci despre frumoasa Emilia Clarke, celebra pentru rolul ei din serialul “Game of Thrones”.

cea mai-sexy-emilia-clarke2

Emilia a realizat o sedinta foto extrem de fierbinte pentru revista Esqiure, pozand aproape goala in ipostaze ce incing imaginatia. De mentionat este ca tot ea a obtinut si titlul de “Femeia Anului” din partea revistei GQ.

cea mai-sexy-emilia-clarke6

Emilia Clarke are 25 de ani si este cunoscuta pentru ca ii da viata personajului Daenerys Targaryen in serialul fenomen “Game of Thrones”.

Conform Esquire, actrita este speciala pentru ca poate fi dulce si dura, emotiva si rece in acelasi timp. Iar aceste contraste o fac sa debordeze de sex appeal.

Scrie un comentariu