Stiri Interne

Emil Rengle, de doua ori castigator la Romanii au talent 2018

Scris de Alexandru Manea

Emil Rengle a castigat Finala Romanii au talent 2018, ce a avut loc vineri seara, 1 iunie, la Pro tv. El a castigat marele premiu de 120.000 de euro, precum si Premiul pentru Originalitate. Iata cu ce numar artistic s-a remarcat.

Emil Rengle, de doua ori castigator la Romanii au talent 2018

Emil Rengle a impresionat juriul si publicul in finala Romanii au Talent 2018 cu un numar coregrafic impresionant, prin care si-a prezentat metaforic traiectoria vietii, sentimentele si provocarile in relatiile cu cei din jur.

A mizat pe transmiterea unui mesaj universal de toleranta, de acceptare a diversitatii, fie ca este vorba de rasa, religie sau orientare sexuala.

Talentul sau impresionant, precum si sustinerea de care a avut parte in mediul online din partea persoanelor publice cu care a colaborat de-a lungul timpului, au facut sa primeasca cele mai multe voturi din partea publicului si sa castige astfel nu doar Marele Premiu de 120.000 de euro, ci si Premiul de Originalitate.

Clasamentul final:

Locul 1 – Emil Rengle

Locul 2 – Bianca Badea

Locul 3 –  Alla

Locul 4 – Duo Romance

Locul 5 – Amelia Uzun si Ana Cernicova

Locul 6 – Natalia Lukiv & Bogdan Boie

Locul 7 – Ripperz Crew

Locul 8 – Sergiu Hudrea

Locul 9 – Alex Stefanescu

Locul 10 – Cesima Nechifor

Locul 11 – Nicholas Obedeanu Mihalache

Emil Rengle s-a faut remarcat ca si dansator si apoi coregraf, colaborand cu cei mai de succes artisti din Romania, precum Inna, Alexandra Stan, Antonia, Loredana, Alex Velea. A sustinut show-uri in toata lumea si a participat la evenimente internationale de renume. A dansat alaturi de coregrafi ai unor artisti internationali (Beyonce, Kylie Minogue), a participat la Europe Music Awards 2015,  dansand alaturi de  Pharell, Ed Sheeran, Macklemore si Ellie Goulding.

Dacă ești iubit și iubești, dispare judecata. Nici nu poți să judeci. Poți doar să vezi perfecțiunea, poți să spui: eu nu știu prin ce trece, nu pot să înțeleg, dar cu siguranță trece prin ce trebuie să treacă. Și eu trec prin alte lucruri…. Dacă acei oameni care condamnă ar alege dragostea, cred că am evolua mult mai frumos, către o țară mult mai ortodoxă decât cred ei că o fac acum. 🖤 Sunt recunoscător că am putut să vorbesc cu @ioanaulmeanu despre comunitatea #lgbt în noul număr al revistei @elleromania. Am citit interviul fiecăruia și voi @adevaratul_robert @maraopreaa @viviandunger @alexandragold12 @valentinaiancu.airam ați devenit inspirație mine. Vă mulțumesc! • 📸: @alexgalmeanu Realizatori: @domnicamar @maurice_munteanu @cristinacraciun Styling: @flashtattoos.ro #sustinlgbt #loveislove

A post shared by EMIL FUCKING RENGLE (@rengle.now) on

RENGLEGANG 💥 Vă iubesc!

A post shared by EMIL FUCKING RENGLE (@rengle.now) on

1 comentariu

Scrie un comentariu