Stiri externe

Elton John se intalneste cu Vladimir Putin dupa farsa telefonica – VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Elton John se va intalni cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin, sperand sa il convinga sa fie mai deschis pentru acceptarea persoanelor cu orientare sexuala din Rusia. Iata cum s-a ajuns in aceasta situatie.

elton-john-putin

Elton John planuieste sa se intalneasca cu Vladimir Putin si sa il convinga sa fie mai tolerant cu persoanele gay din Rusia.

Totul a pornit de la o farsa telefonica in care a cazut celebrul cantaret. Mai exact, doi jurnalisti rusi l-au sunat pretinzand ca la telefon este Vladimir Putin, alaturi de translatorul lui.

Farsa s-a propagat rapid in toata lumea si a devenit subiect in presa de pretutindeni. Ulterior, Elton John a fost sunat chiar de Putin, presedintele Rusiei spunandu-i ca regreta farsa facuta de conationalii lui.

elton-john

Artistul a decis sa se intalneasca in viitorul apropiat cu liderul rus, cu care sa discute inclusiv despre drepturile persoanelor cu orientare sexuala din Rusia, grav discriminate.

Elton John boicoteaza Dolce & Gabbana, dupa ce designerii i-au catalogat copiii drept „sintetici”!

In Rusia, spre exemplu, pana si persoanele care furnizeaza informatii despre homosexualitate unor tineri de pana in 18 ani sunt pasibili de inchisoare.

Scrie un comentariu