Stiri Interne

Ellie White vrea spitale si educatie, nu Referendum!

Scris de Alexandru Manea

Artista Ellie White se numara printre persoanele publice care si-au exprimat public parerea despre Referendumul pentru redefinirea familiei, ce va avea loc in acest weekend.

Ellie White vrea spitale si educatie, nu Referendum!

Artista a publicat un articol pe blogul ei, www.elliewhite.ro, in care militeaza pentru construirea spitalelor noi si pentru imbunatatirea sistemului edicational din Romania, si nu pentru interzicerea unor drepturi care si asa nu existau.

“Nu mai conteaza ca tara asta n-are spitale, ca mor oamenii cu zile luand boli din unitatile medicale, nu mai conteaza ca nu avem scoli si ca 4000 de profesori vor fi lasati fara serviciu, nu mai conteaza ca sunt someri peste tot, ca batranii sunt arestati pentru ca vand patrunjel pentru a face un leu in plus pe langa pensia mizera pe care o au dupa o viata de munca… Nu mai conteaza nici faptul ca sunt abandonati zeci de copii in spitale fara nici o repercusiune asupra “parintilor iubitori”, nu mai conteaza absolut nimic din ce merge rau in tara asta decat faptul ca NU SCRIE in lege negru pe alb ca familia “traditionala” trebuie sa fie formata din barbat si femeie”, scrie Ellie White pe blogul sau.

Mama a doi copii, Ellie White este revoltata de toata propaganda care se face in aceste zile impotriva minoritatilor sexuale.

 

View this post on Instagram

 

We support love and freedom to choose.. Check out the latest article on my blog. Link in bio! ❤

A post shared by Ellie White (@elliewhitemusic) on

“Cei care au initiat acest referendum incearca sa le ia unor oameni niste drepturi de care oricum nu beneficiau. Este total absurd ce se intampla. Cu o propaganda infama si hidoasa ei incearca sa te convinga  ca, daca ar putea sa se casatoreasca doi oameni de acelasi sex, acestia ar putea intra peste tine in casa si sa-ti ia copiii”, mai scrie Ellie White.

Cantareata isi indeamna fanii sa fie inteligenti si sa actioneze dupa ce le spune inima si sa nu se lase manipulati.

“Va rog, inainte de a face orice, ganditi. Analizati situatia, ganditi pentru voi, nu pentru altii, vedeti ce si cum va afecteaza aceasta modificare si pe urma actionati. Nu faceti cum va spun altii, ci cum va dicteaza inima. Nu va lasati manipulati de orgoliile altora, nu fiti marionete in lupta unor specimene, fiti inteligenti”, a adaugat artista in postarea de pe www.elliewhite.ro.

 

#iubireanusevoteaza

Cum a slabit Ellie White 4 kg in 10 zile cu cea mai ciudata salata din lume

Scrie un comentariu