Carusel Stiri Interne

Ellie White vorbeste in premiera despre tensiunile din cuplu

Scris de Alexandru Manea

Ellie White vorbeste in premiera intr-un interviu acordat pentru revista OK! despre viata personala tumultoasa si despre zvonurile de despartire ce au aparut in ultimele luni in presa.

Ellie White acasa OK

Artista recunoaste ca au existat momente dificile in relatia cu logodnicul ei, Doru Tinca, una din cauze fiind presiunea la care au fost supusi ca tineri parinti.

„Recunosc, au fost momente de criza in relatia noastra. In orice cuplu exista probleme, conflicte si divergente, insa nu inseamna ca ne iubim mai putin acum ca la inceput. Paparazzi au surprins cateva momente mai delicate, insa nu sunt primele noastre certuri si nici nu vor fi ultimele.

ellie-white-doru-impacare

Atat eu cat si Doru suntem caractere dificile si diferite, eu sunt incapatanata, el la fel, avem viziuni diferite uneori si, din aceasta cauza, ne-a fost mai greu. Nu ne-a invatat nimeni cum sa fim parinti, iar aceasta noua ‘meserie’ ne-a testat relatia. A iesit insa pozitiv. Testul relatiei, nu vreun nou test de sarcina”, declara Ellie White pentru revista OK!.

Ellie recunoaste ca a avut o perioada in care a fost extrem de capricioasa si mai greu de suportat, insa neaga speculatiile ca Doru ar fi plecat de acasa.

„Doru nu a plecat niciodata de acasa. Mergea cu bagajul la aeroport atunci cand a fost fotografiat, avea treaba la Amsterdam. In dimineata aceea… nici vorba de cearta, chiar am facut dragoste”, continua Ellie White.

ellie-white-doru-tinca-despartire-1

Cantareata tine sa precizeze ca logodnicul ei este un tata de nota 10 si se arata impresionata de relatia profunda dintre el si fiul lor, Mihaita.

„Doru ca tata este incredibil, as putea spune, fara sa exagerez catusi de putin. Pentru el, Mihaita este remediul dupa o zi de munca. Uita de toate cand ajunge acasa, isi pune pe silent ambele telefoane si se joaca cu el pana cand adoarme. Sunt momente in care eu, ca femeie, ma simt cel mai fericita”, a adaugat Ellie White.

Artista a lansat, la sfarsitul anului trecut, un nou single, „Vanzator de lumina”, o colaborare cu Viky Red, piesa care a fost catalogata de multi drept un nou „Imn al indragostitilor”.

Scrie un comentariu