Stiri Interne

Ellie White, victima bullying-ului! Cum a fost agresata artista in mediul online!

Scris de Alexandru Manea

In cel mai recent text publicat pe blogul ei, Ellie White a atins o problema extrem de actuala si, totodata, foarte sensibila: bullying-ul. Artista a dezvaluit ca au existat momente in care s-a simtit victima a acestei forme de agresiune manifestata mai ales in mediul online.

Ellie White, victima bullying-ului! Cum a fost agresata artista in mediul online!

“Multi se simt razboinici in spatele tastaturii si hartuiesc alte persoane prin comentarii sau remarci rautacioase. Ca persoana publica am avut de-a face mereu cu aceasta forma de agresiune, venita din partea unor persoane care isi revarsa frustrarile in mediul online si imi scriu lucruri rautacioase. De la amenintari la jigniri, le-am vazut si citit pe toate. Mi-au spus ba ca nu-mi sta bine parul sau ca anumite haine nu-mi vin bine, ca am picioarele prea scurte, sanii prea mari, sanii prea mici, ca am riduri, ca nu-mi sta bine blonda, bruneta sau roscata. Nimic nu le-a convenit unora…

Recunosc ca la inceput am fost afectata. Nu intelegeam de unde poate sa vina atata ura de la o persoana care nu te cunoaste. Apoi, am inceput sa ignor totul si sa-mi dau seama ca acesti oameni au probleme cu ei insisi, ca poate sunt frustrati si nemultumiti de viata lor. Un „bully” nu va spune niciodata ceva de bine de altcineva, pentru ca frustrarile il fac incapabil de asa ceva, iar notiunea de „a face bine sau a-ti vedea de treaba” nu exista in gandirea ingusta a acestei persoane. Asa ca, singura modalitate prin care un „bully” se simte bine (pe termen scurt, evident) este doar atunci cand ii face pe altii albie de porci”, scrie cantareata pe blogul personal, www.elliewhite.ro.

Artista incearca acum sa-i invete pe tineri cum sa se fereasca de repercursiunile grave pe care le poate avea bullying-ul asupra lor.

 

“Sunt atat de multe persoane influentabile si dornice de aprobarea tuturor, iar, atunci cand au de-a face cu un astfel de personaj, le scade complet increderea de sine. Exista numeroase exemple de copii sau adolescenti care au fost supusi in repetate randuri acestui fenomen incat au ajuns la tentative de suicid.  Exista multe femei care sunt zi de zi supuse acestor hartuieli… Lor le spun ca nu trebuie sa le pese ce spun ceilalti. Trebuie sa stiti ca nimeni nu are dreptul sa va judece, ca sunteti unici, unice, perfecti sau perfecte asa cum sunteti si ca nu trebuie sa traim dupa anumite standarde si nici ca nu trebuie sa le facem tuturor pe plac. Acesti „comentatori de profesie” trebuie ignorati pentru ca opinia lor rautacioasa reflecta doar frustrarile si nemultumirile personale, nimic mai mult”, adauga Ellie White pe blogul sau.

Ellie White vacanta in Dubai, in cea mai mare gradina cu flori din lume

Scrie un comentariu