Stiri Interne

Ellie White vacanta in Dubai, in cea mai mare gradina cu flori din lume

Scris de Alexandru Manea

Ellie White si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un mod unic, in cea mai mare gradina cu flori din lume. Aflata intr-o mini-vacanta la Dubai, artista a vizitat Miracle Garden, locul unde se afla peste 150 de milioane de flori, din toata lumea.

Ellie White vacanta in Dubai, in cea mai mare gradina cu flori din lume

Miracle Garden este cea mai mare gradina cu flori din lume, aflata in mijlocul desertului, lânga Dubai, deschisa in fiecare an din luna noiembrie pâna in luna mai. Aici, din cele 150 de milioane de flori de toate formele si toate culorile sunt realizate constructii inedite, de la palmieri si ursuleti pâna la avioane si elefanti.

“Am aniversat ziua de nastere intr-un Disneyland al florilor si a fost magic. Cea mai frumoasa aniversare de pâna acum… Este spectaculos ce am vazut acolo. in Miracle Garden florile capata tot felul de forme. Am vazut palmieri, elefanti, ursuleti si fluturi realizati complet din flori. Am inteles ca in fiecare an apar noi figurine, iar in acest an noutatile au fost Mickey si Minnie Mouse”, povesteste Ellie White.

Ellie White a vizitat Dubai-ul pentru a doua oara in mai putin de o luna. Daca prima data au fost si cei doi copii ai sai, de aceasta data solista a avut parte de o vacanta romantica in doi.

A fost surpriza lui Doru pentru ziua mea. Am fost aici si la inceputul lunii februarie cu copiii si ne-a placut foarte mult. De aceasta data am revenit doar noi doi. Am petrecut câteva zile la un hotel din mijlocul orasului, iar apoi ne-am mutat si pe plaja, la un hotel lânga Burj Al Arab. Mi-am dorit foarte mult sa petrec câteva zile in liniste si pe malul marii, si sa ma bucur de vremea calda. A fost o vacanta minunata”, spune Ellie White.

It was good while it lasted.. See you next time beautiful city… ❤

A post shared by Ellie White (@elliewhitemusic) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu