News

Ellie White participa la „Te cunosc de undeva”! „Nu i-as putea imita pe Joe Cocker si pe Michael Jackson”!

Scris de Administrator

Ellie White a acceptat propunerea de a fi parte a celui mai nou sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, show care va debuta la Antena 1 sambata, 7 septembrie. Artista s-a pregatit intens pentru a putea face fata provocarilor pe care le impune competitia, fiind convinsa ca va trebui sa intre in pielea unor artisti greu de imitat.

Ellie White - Te cunosc de undeva 2

„Este un show extraordinar pentru ca nicio zi nu este la fel ca precedenta. Petreci multe ore la machiaj, la repetitii, insa este fascinant sa intri de fiecare data intr-un nou rol. Este ca si cum ai juca o piesa de teatru diferita in fiecare zi, un nou personaj. Avem in echipa oameni profesionisti, iar acest lucru este foarte important pentru a ma simti confortabil in timpul show-ului”, declara Ellie White despre participarea la noul sezon al emsiunii “Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

Artista marturiseste ca a interpretat inca din copilarie diverse stiluri muzicale, de la folclor pana la soul si R&B, astfel ca, in momentul in care a primit propunerea de a participa la emisiune, s-a simtit pregatita.

„De mica am cantat muzica populara si piesele marilor artiste de afara. Am participat la festivaluri de muzica, am cantat evergreenuri, asa ca ceea ce voi face la ‘Te cunosc de undeva’ nu este cu totul nou pentru mine. Sper doar sa am noroc la ruleta de piese care sa imi puna in valoare calitatile vocale”, dezvaluie ea.

Artista marturiseste, totusi, ca sunt anumiti artisti pe care ii este greu sa ii imite.

Brian Johnson de la AC/DC sau Joe Cocker sunt incredibil de greu de imitat. Amandoi au o ragusala naturala in voce, greu de reprodus. Apoi, mai este unicul Michael Jackson pe care il ador si care este unic. Prefer sa urmaresc si sa admir originalul”, spune Ellie White.

Despre atmosfera de la filmari si despre echipa, artista are numai cuvinte de lauda.

„Cu Ozana, Pepe, Jean de la Craiova sau Maria Buza este chiar greu sa nu te poti simti bine. Tot staff-ul este absolut minunat si cred ca o sa imi fie tare greu in momentul in care vom incheia emisiunea. Deja ma simt ca intr-o familie”, adauga Ellie White.

Scrie un comentariu