News

Ellie White sparge topurile! Piesa „Sete de Noi” este pe locul doi in topul Media Forest!

Scris de Christian Stan

Noua piesa a lui Ellie White, „Sete de noi”, se bucura de un succes fulminant, desi nu beneficiaza inca de un videoclip. Melodia, cantata in limba romana, a ajuns la aproape jumatate de milion de vizualizari pe You Tube si este una din cele mai iubite piese de radiourile din Romania.

Succes pe line pentru Ellie White! Dupa ce clipul piesei „Power of Love”, filmat in Sicilia, a strans pe canalul oficial de You Tube peste 1,2 milioane de vizualizari, Ellie ajunge din nou in topurile muzicale.

Noua piesa, „Sete de Noi”, a strans aproape jumatate de vizualizari pe You Tube, fara a avea inca un clip si se afla pe locul doi in topul Media Forest al celor mai difuzate piese romanesti de pe posturile de radio.

Astfel, Ellie White se pozitioneaza mai sus decat Nick Kamarera&Alinka, Deepcentral, Vunk&Antonia, Raluka si Delia Matache. Clasamentul este realizat de Media Forest.

Ellie White va filma videoclipul piesei „Sete de Noi” la sfarsitul acestei luni, acesta urmand a fi difuzat de posturile TV de specialitate in luna februarie.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu