2 Principale Video

Ellie White si Viky Red lanseaza Imnul indragostitilor! Sunt „vanzatori de lumina”

Scris de Alexandru Manea

La doar o luna de cand a lansat „Feel”, prima colaborare cu DJ-ul international Kourosh Tazmini, Ellie White revine cu un nou single, „Vanzator de lumina”, o colaborare cu artistul Viky Red.

Viky-Red-Ellie-Vanzator-de-lumina

Piesa inregistrata in limba romana a fost descrisa de cei care au ascultat-o in premiera drept un nou imn al indragostitilor multumita liniei melodice si a versurilor cu mesaj puternic de iubire, versuri ce pot fi cu usurinta folosite de indragostiti ca mesaje de amor.

„Este una dintre cele mai frumoase piese de dragoste pe care le-am cantat pana acum. Versurile sunt incarcate de mesaje in care se vor regasi toti cei care iubesc, indiferent de varsta lor, iar acestia trebuie sa stie ca dragostea este lumina care ne ghideaza in viata, indiferent de greutatile prin care trecem. M-a bucurat propunerea lui Viky Red de a canta impreuna”, declara Ellie White.

Muzica noului single a fost compusa chiar de Viky Red, versurile sunt semnate de Calin Goia de la Voltaj, iar productia piesei a fost realizata de Viky Red impreuna cu Alex Cotoi.

ellie-white-liberty-parade-5

„Tu esti vantul ce alunga-n departari
Toti norii grei din viata mea si faci ploaia sa stea
Eu sunt soare ce mangaie chipul tau
Cand nu mai poti sa-ti opresti lacrima
Sunt al tau vanzator de lumina intr-o noapte haina
Al tau, a mea, intr-o lume nebuna noi ne tinem de mana
Al tau, a mea, pentru lume esti una, pentru mine esti lumea
Eu sunt roua ce o simti pe buze in zori si iti aduce o noua zi
In care sa poti zambi
Tu esti visul pe care il traiesc cu ochii deschisi
Ceas de ceas, zi de zi”, sunt versurile si refrenul superbei compozitii.

Ellie White 15a

„Dupa „Miroase a dragoste de-o vara” am simtit nevoia sa vin cu o melodie despre dragostea adevarata. Sunt un tip sentimental, imi place sa iubesc si sa cant despre iubire. Am pus mult suflet in ‚Vanzator de lumina’, tocmai pentru ca mi-am dorit ca aceasta compozitie sa ilustreze cat mai bine trairile unui om indragostit. Ma bucura colaborarea cu Ellie White si consider ca este esential ca ascultatorii sa si citeasca iubirea, nu doar sa o asculte”, declara Viky Red.

Ellie White este una din cele mai apreciate voci din industria muzicala romaneasca, iar premii precum Best Female (Romanian Top Hit), Premiul pentru cel mai bun cintec in limba romana (Festivalul Mangalia) si nominalizarea la categoria Best New Act din cadrul RMA confirma succesul de care se bucura in cariera ei solo.

ellie-white-rihanna--1

Ellie White face parte din echipa noului sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, unde in fiecare editie intra in pielea diversilor artisti autohtoni sau internationali demonstrand talentul artistic cu care a fost inzestrata.

Scrie un comentariu