Celebrity PR News Stiri Interne Vedete

Ellie White si-a dus copiii la salina pentru tratament cu aerosoli

Scris de Sorin Dutoiu

Ellie White a ales sa lupte cu racelile si pneumonia fiului ei cu o vizita la Salina Slanic Prahova. Mama a doi copii, artista a considerat ca este cea mai buna metoda pentru a petrecece timpul cu familia si a-i ajuta pe cei mici sa fie mai rezistenti in fata bolilor de sezon prin tratamentul cu aerosoli.

ellie-white-copii-salina

Ellie White a mers zilele trecute alaturi de copiii sai la Salina Slanic Prahova. Intrucat Mihai, baiatul ei cei mare, in varsta de trei ani si jumatate, s-a confruntat in ultima perioada cu o serie de raceli si chiar cu pneumonie, artista a decis sa incerce, pe langa tratamentele recomandate de medic, si terapia cu aerosoli, despre care a aflat ca ajuta in astfel de cazuri medicale.

ellie-white-salina

Astfel, solista a ajuns alaturi de Mihai si de surioara lui mai mica, Maria, la Salina Slanic Prahova.

„Cum Mihaita este usor sensibil la raceli, am decis sa mergem cu el la Salina Slanic Prahova, care este cea mai aproape de Bucuresti, la aproximativ o ora si jumatate de condus. Am stat destul de putin de data aceasta, intrucat am ajuns tarziu si se inchidea la 15.30, insa ne-am propus sa revenim in curand si sa ajungem dimineata, la ora 8 cand se deschide. Cei mici s-au simtit foarte bine, au respirat aer curat. De altfel, se stie ca la Salina Unirea din Slanic Prahova poate fi respirat cel mai curat aer din lume”, declara Ellie White.

[youtube width=”640″ height=”480″]https://youtu.be/1AMxeh1Ooa8 [/youtube]

Artista a mai povestit recent pe blogul ei cum s-a luptat cu racelile repetate ale baietelului ei, Mihai.

„Fiind sezonul virozelor si al racelilor, si cum Mihaita vad ca le cam ia pe toate de la gradinita, mi-am comandat un Propolis pur care se pare ca este de mare ajutor. Tocmai bun pentru ca, in ultima perioada, Mihaita a cam tot jonglat cu bronsitele si pneumonia. La asta am mai adaugat si un Laptisor de Matca, sau Hrana Reginelor asa cum este supranumit, care este bun in stimularea imunitatii organismului”, a povestit artista pe blogul ei, www.elliewhite.ro.

Scrie un comentariu