News

Ellie White pleaca la Viena sa cumpere hainute pentru bebelusul ei! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Ellie White va pleca la sfarsitul acestei saptamani intr-o scurta vacanta la Viena. Cantareata, insarcinata in sase luni, si-a luat cateva zile libere pentru a isi incarca bateriile in capitala Austriei, mai ales ca orasul este acum in febra marii sarbatori Oktoberfest.

Ellie si logodnicul ei, Doru Tinca, si-au propus sa colinde magazinele de hainute de copii pentru a completa garderoba baietelului lor care va veni pe lume la inceputul lunii decembrie.

“Nimerim exact la inceputul sezonului Oktoberfest. Tot orasul petrece zi si noapte. Strazile sunt pline de turisti. Magazinele, la fel. Vom ajunge pe Maria Hilferstrasse si la galeriile Ringstrassen de unde vom lua hainute si jucarii pentru bebe”, declara Ellie.

Artista este din ce in ce mai emotionata, pe masura ce se apropie termenul nasterii.

“Nu am pofte, nu am greturi, din acest punct de vedere ma simt exact ca inainte sa raman insarcinata. Insa pe parcurs ce se apropie luna decembrie, devin din ce in ce mai emotionata. Este cea mai frumoasa perioada a vietii mele. Abia astept sa imi tin copilul in brate”, spune solista.

Ellie White a lansat recent cel mai nou clip al sau, “Ziua mea”, filmat in Malta. Piesa se bucura de mare succes la public atunci cand este cantata de artista in concerte si este difuzata de majoritatea radiourilor din tara.

Scrie un comentariu