News

Un milionar indian a pus ochii pe Ellie White! Artista este invitata sa cante la Mumbai!

Scris de Christian Stan

Ellie White a fost placut surprinsa zilele trecute cand a primit invitatia de a canta la o petrecere privata a unui om de afaceri din India. Artista urmeaza astfel a avea un show la Mumbai in luna septembrie.

Oferta a venit pe nepusa masa, Ellie White fiind remarcata de milionarul indian cu prilejul unui concert sustinut la clubul Kasho din Brasov, in urma cu doua saptamani.

“Am avut un concert la clubul Kasho din Brașov la inceputul lunii martie, prilej cu care mi-am prezentat noul show. Abia zilele trecute am aflat ca in club se afla si acest om de afaceri din India, care se afla la Brasov in vacanta”, declara Ellie White.

“I-a placut de mine si prin niste prieteni de-ai lui din Romania a luat legatura cu managerul meu cu propunerea unui show la Mumbai. Va fi o petrecere privata in luna septembrie, la resedinta lui din Mumbai, cu prilejul zilei lui de nastere. Nu am fost pana acum in India. Am auzit ca este o tara a contrastelor, fascinanta si pitoreasca. Abia astept”, declara Ellie White.

Ellie White a lansat, in urma cu zece zile, clipul piesei “Sete de Noi”, care il care ca invitat special pe actorul George Pistereanu. Clipul are pana acum peste 200.000 de vizualizari pe YouTube!

Scrie un comentariu