Stiri Interne

Ellie White e numai fibra! Se vad deja rezultatele antrenamentului pe care il face acasa!

Scris de Alexandru Manea

Ellie White este in prezent in cea mai buna forma fizica a sa din ultimii ani. Indragita artista a reușit sa iși sculpteze silueta intr-un mod impresionant și sa aiba musculatura extrem de tonifiata, dupa doua nașteri, multumita unui antrenament pe care il face singura acasa, dupa un DVD.

Ellie White e numai fibra! Se vad deja rezultatele antrenamentului pe care il face acasa!

Solista are acum un abdomen de fier și brate bine definite dupa ce a facut sport acasa, timp de 30 de minute, de trei ori pe saptamâna.

Este vorba de Insanity Max 30 Workout, un antrenament cardio, de mare intensitate, considerat cel mai greu antrenament de fitness pus vreodata pe DVD. Acesta se bazeaza strict pe greutatea propriului corp, dar adoptând mișcari repetitive și pozitii dificile.

 

Insanity Max 30 Workout a fost creat de Shaun T si are la baza antrenamentele pe intervale. Dureaza doar 30 de minute si nu nu necesita nimic altceva in afara de greutatea propriului corp. Exercitiile de cardio intens tintesc depunerile de grasime si sunt combinate cu cele care ajuta la cresterea masei musculare.

Lazy days these days.. 🛀

A post shared by Ellie White (@elliewhitemusic) on

“Dimineata, inainte de micul dejun, când inca dorm toti in casa, eu imi beau cafeaua si trec la antrenament. E atât de simplu pentru ca am scutit mersul la sala de sport si inapoi, nu am nevoie de greutati sau alte accesorii pentru fitness si am parte de cele mai bune rezultate. insa va spun ca aveti nevoie de o mica doza de nebunie pentru a urma acest tip de antrenament. Este extrem de greu si daca nu ai o motivatie suficient de puternica, vei ceda”, a declarat solista.

Ce rezolutii are Ellie White pentru 2019

Ellie White are la activ o cariera muzicala de 15 ani, fiind, inainte de a-si lansa cariera solo, solista trupei fenomen DJ Project. Artista a lansat hituri precum Privirea Ta, Nu te mai caut, Power of Love, Sete de Noi, si a fost premiata cu trofee precum New Entry Top Hit, Best Female, Best New Act Romanian Music Awards, Best Romanian Song, Best Comeback, Girls Top Hit, Best Star, precum si prestigiosul Best Romanian Act, alaturi de DJ Project, la MTV Europe Music Awards. Artista are doi copii, un baiat, Mihai, in vârsta de 6 ani, si o fata, Maria Alexis, de 3 ani.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu