Stiri Interne

Ellie White a protestat impotriva eutanasierii maidanezilor! “E o barbarie!”, spune artista

Scris de Alexandru Manea

Ellie White s-a alaturat mitingului organizat ieri in Bucuresti, protestand impotriva programului de eutanasieriere in masa a cainilor fara stapan din capitala.

Ellie-White-miting-caini-fara-stapan-1

Artista a participat la manifestarea din Piata Victoriei purtand pancarte pe care erau scrise mesajele “Eutanasia=crime” sau “Eutanasierea este o afacere! 14 milioane de euro din banii dumneavoastra vor ajunge in buzunarele celor care se lupta pentru legalizarea acestei afaceri!”

Simultan cu manifestarea din Bucuresti, au avut loc mitinguri in alte orase europene, strainii protestand impotriva situatiei din Romania.

“E o barbarie ce se intampla in Bucuresti! Este, se pare, mai simplu sa omori vietatile acestea decat sa le dai o sansa sa fie luate in grija de oameni cu suflet. Nu abandonul este solutia, nici crima, ci sterilizarea animalelor. Nimeni nu isi doreste animale pe strazi, cred ca nici cainii nu isi doresc o astfel de viata.

Adunarea lor in adaposturi inghesuite, infometarea, maltratarea si, in ultima faza, uciderea lor nu este o solutie, ci doar crima. Nu va mai abandonati animalele, nu le mai impingeti in fata masinilor, nu le mai aruncati de pe pod, nu le mai abandonati in padure, nu le mai puneti pungi pe cap si alte metode barbare de a scapa de un animal! Sterilizati, adoptati si nu vom mai avea animale pe strazi!”, spune solista.

Ellie-White-miting-caini-fara-stapan-2

Ellie White este cunoscuta pentru afectiunea ei fata de caini, ajutand pana acum sute de patrupede aflate in situatii limita. Pagina ei personala de Facebook abunda in mesaje de sustinere si de ajutorare a animalelor.

Astfel ca, la inceputul acestui an, Ellie a infiintat chiar o pagina speciala de Facebook dedicata acestor cauze, Life for Animals, prin intermediul careia incearca sa le gaseasca animalelor abandonate stapani.

„Visul meu este de a construi un adapost decent pentru animale. Si am speranta ca voi putea realiza acest lucru intr-o buna zi. Ma doare inima sa vad atatea suflete nevinovate suferind”, declara Ellie White.

Scrie un comentariu