Celebrity PR News Stiri Interne Vedete

Ellie White a descoperit un joc de familie de care s-a indragostit! Iata cum a ajuns sa fie stropita cu frisca!

Scris de Alexandru Manea

Ellie White a descoperit recent unul dintre cele mai frumoase jocuri de familie, care face deja furori in toata Europa. Acesta se numeste “Pie Face”, iar artista petrece uneori chiar ore bune jucandu-se alaturi de logodnicul ei, Doru, si de fiul lor, Mihai.

ellie-white-familie“Pentru mine, familia va fi intotdeauna pe primul loc. Nu conteaza ca am o zi plina, intotdeauna imi vor gasi timp pentru Mihaita sau Maria. Ne organizam in asa fel incat sa nu treaca o zi in care sa nu ne fi jucat cu cei mici. Asta imi place la noi, ca familie, ca nu lasam oboseala sau problemele cotidiene sa ne afecteze relatia cu cei mici”, marturiseste artista.

Ellie White le-a aratat deja fanilor sai cum se joaca “Pie Face”. Artista a postat pe pagina sa de Facebook un filmulet amuzant in care cei trei joaca „ruleta ruseasca” cu frisca. E un joc plin de suspans, care se lasa cu o distractie pe cinste. Daca ai noroc, scapi basma curata. Daca nu, te trezesti cu o cantitate considerabila de frisca pe fata, asa cum au patit Ellie sau Mihai. Hohotele de ras i-au cucerit imediat pe fanii artistei. Prin urmare, Ellie a decis sa scoata jocul la concurs.

ellie-white-joc-pie-face-6

“Jocurile sunt cea mai buna metoda de a ne apropia de copiii nostri. Se vede si in filmulet cat de incantat este Mihaita, iar fanilor mei le-a placut la nebunie asta. Imediat au inceput intrebarile despre joc, iar noi vrem sa le oferim aceeasi bucurie pe care am simtit-o si noi. Inn plus, stiu ca sunt multi parinti care nu stiu cum sa se apropie de copiii lor. Cred ca le putem da o mana de ajutor”, spune Ellie.

ellie-white-joc-pie-face-3

Jocul care face acum furori in toata Europa este disponibil si in Romania, iar Ellie White le daruieste trei astfel de jocuri fanilor sai. Tot ce trebuie sa faca e sa redistribuie filmuletul pe paginile lor de Facebook si sa eticheteze prietenii pe care vor sa-i invite la joc. Sambata, cu ajutorul site-ului random.org, adica printr-o alegere aleatorie, vor fi anuntati norocosii castigatori. Iar ca distractia sa fie asigurata, Ellie White si-a anuntat deja fanii ca premiul include si frisca.

Scrie un comentariu