Stiri Interne

Exclusiv! De 1 mai, Ellie White a adoptat un maidanez! Ar adopta si un copil?

Scris de Alexandru Manea

Ellie White a ales ca de 1 mai sa faca o fapta buna si a adoptat un catel fara stapan. Patrupedul fusese muscat de un caine mai mare, iar cazul lui a ajuns la urechile artistei prin intermediul paginii sale de Facebook.

ellie-white-adoptie-caine-1-mai-1

Iubitoare de animale si impresionata de situatia catelului, artista a luat imediat legatura cu persoana care il gasise si a decis sa il ia sub ingrijire.

Patrupedul, in varsta de doar cateva luni, a ajuns ieri in casa cantaretei. Ellie White urmeaza sa il duca la veterinar pentru a-i vindea ranile.

“Saraca, pentru ca e fetita, are maxilarul rupt si probleme la ochiul drept. Am adus-o acasa si o voi duce la cabinet pentru a o ingriji. I-am pus numele Darcie. Daisy, catelusa pe care o am de cinci ani, s-a acomodat rapid cu ea”, ne-a declarat Ellie White.

ellie-white-copil

Fanii artistei au felicitat-o pentru gestul facut. “In sfarsit o persoana populara care nu isi cumpara animale de rasa ci se gandeste si la cele care nu sunt de rasa! Ce dragut din partea ta”, “Ai un suflet minunat! Pacat ca nimeni nu iti ia exemplu sa adopte un biet animal. De-ar adopta fiecare familie un maidanez, n-ar mai fi caini peste tot in Romania!”, sunt cateva dintre mesajele primite de solista.

ellie-white-liberty-parade-5

Un fan a intrebat-o, de altfel, daca ar adopta si un copil. “Da, chiar imi doresc!”, i-a raspuns solista.

Este deja cunoscuta dragostea cantaretei pentru animale si proiectele de ajutorare in care se implica. Artista contribuie cu bani si hrana pentru a ajuta catelusi aflati in grija unor oameni cu suflet, dar cu o situatie financiara precara. In  plus, a mai donat bani pentru materiale de constructie necesare ridicarii unui adapost civilizat pentru cainii fara stapan.

Ellie-White-miting-caini-fara-stapan-1

In paralel cu ajutorarea cainilor fara stapan, solista, mama a unui baietel de un an si trei luni, se implica in sustinerea unor programe de ajutorare a copiilor orfani si a celor cu grave probleme medicale din centre specializate.  A donat pana in prezent bani, a participat la maratoane caritabile si a cantat gratis la serbarile micutilor.

Ellie-White-miting-caini-fara-stapan-2

Solista a manifestat in Bucuresti  impotriva programului de eutanasiere a cainilor fara stapan si a atras din nou atentia asupra importantei sterilizarii si adoptiei patrupedelor.

Scrie un comentariu