Stiri externe

Ellen DeGeneres a pierdut jumătate din audiență după scandalul generat de angajați

Scris de Ana Kozma

Ellen DeGeneres a fost protagonista unui scandal de zile mari anul trecut, când unii dintre angajați au spus că au simțit „rasism, frică și intimidare” pe platourile de filmare. În urma acestui scandal, vedeta de televiziune a pierdut jumătate din audiență.

Ellen DeGeneres a pierdut jumătate din audiență după scandalul generat de angajați

Celebra emisiune a lui Ellen DeGeneres a pierdut mai bine de 1 milion de telespectatori în ultimele luni. Totul în urma scandalului generat anul trecut de angajații vedetei.

Conform New York Times, emisiunea are acum aproximativ 1.5 milioane de telespectatori. Mult mai puțin comparativ cu aceeași perioadă de anul trecut, când avea aproape 3 milioane. Declinul este unul de aproximativ 43%.

Asta în contextul în care alte emisiuni de gen din State se bucură în continuare de același succes. Dr. Phil, spre exemplu, are o audiență medie de 2.5 milioane de telespectatori. Nici Live: With Kelly and Ryan nu stă prea rău, cu circa 2.7 milioane de telespectatori.

Anul trecut, Ellen DeGeneres a fost protagonista unui scandal. Peste 30 de angajați s-au declarat oripilați de felul în care aceasta i-a tratat în perioada de început a pandemiei. Aceștia au acuzat-o că creează un mediu toxic de lucru.

Ellen a negat zvonurile conform cărora nu le dă voie oamenilor să o privească în ochi. De asemenea, li-a cerut scuze de la angajați și a concediat trei dintre producători.

„După cum probabil ați auzit, în această vară au existat acuzații privind un mediu de lucru toxic la emisiunea noastră. A avut loc o investigație în acest sens. Am aflat că aici s-au întâmplat lucruri care nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată. Iau lucrurile foarte în serios și îmi pare rău pentru oamenii care au fost afectați. Știu că sunt într-o poziție de privilegiu și putere. Mi-am dat seama că odată cu asta vine responsabilitatea, iar eu îmi asum responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă la emisiunea mea. Emisiunea se numește Ellen DeGeneres. Eu sunt Ellen DeGeneres”, declarat vedeta de televiziune.

Mai revine Ellen DeGeneres pe ecran după scandalul cu angajații? Iată ce se întâmplă!

Scrie un comentariu