Stiri Interne

Elisabeta Lipă și canotorii medaliați la Tokyo au primit Trofeul pentru Excelență în Sport

Scris de Ana Kozma

Elisabeta Lipă, Președintele Federației Române de Canotaj, și canotorii medaliați anul acesta la Jocurile Olimpice, au primit Trofeul Galei pentru Execelență în Sport în cadrul Galei Performanței & Excelenței 2021.

Elisabeta Lipă și canotorii medaliați la Tokyo au primit Trofeul pentru Excelență în Sport

Acesta a fost cel mai important trofeu al serii, un premiu prin care se celebrează performanțele extraordinare ale sportivilor la Olimpiada de la Tokyo.

Elisabeta Lipă a urcat pe scenă pentru a primi trofeul împreună cu Simona Radiș, campioană Olimpică în 2021, precum și cu Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă, medaliați cu argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

De la eveniment au lipsit Ancuța Bodnar (medalia de aur, barca de dublu vâsle feminin W2x), Mihăiță Vasile Țigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ștefan Constantin Berariu și Cosmin Pascari (medalia de argint, barca de patru rame masculin M4-).

Trofeul le este însă dedicat tuturor pentru munca, determinarea și ambiția care au dus la performanțele extraordinare obținute la Tokyo.

„Mulțumim pentru acest trofeu care celebrează performanța în sport. Nu vă pot explica în cuvinte cât de mult mă bucură faptul că acest sport, canotajul, încă aduce atâtea motive de mândrie românilor. Eu sunt extraordinar de mândră de acești sportivi și de ambiția lor, de faptul că muncesc fără oprire pentru a-și atinge obiectivele. Fiți convinși că și de acum încolo, canotorii vor continua să fie la fel de muncitori și determinați să fie pe zi ce trece mai buni!”, a declarat Elisabeta Lipă, Președintele Federației Române de Canotaj.

Vedete premiate la Gala Performanţei şi Excelenței 2021, eveniment de valoare cu o tradiție de 11 ani

Scrie un comentariu