News Stiri Interne

Elisabeta Lipa recomanda produsele cu eticheta verde de la Negro 2000!

Scris de Christian Stan

Campioana olimpica la canotaj si Canotoarea Secolului XX, Elisabeta Lipa, este atenta la regimul sau alimentar si alege mereu produse sanatoase, de cea mai buna calitate. Atunci cand vine vorba despre preparate din peste, ea ne recomanda produsele Negro 2000 cu eticheta verde.

Noile produse cu eticheta verde de la Negro 2000 sunt alegerea de zi cu zi a Elisabetei Lipa si a sportivilor din Federatia romana de canotaj. Declarata drept cea mai buna canotoare a secolului XX, de catre Federatia Internationala de specialitate, la aproape 54 de ani, Elisabeta Lipa si-a pastrat obiceiurile alimentare sanatoase. Iar preparatele din peste ocupa un loc important in dieta sa, fiind bogate in vitamine si Omega 3. Ea alege produsele companiei romanesti, Negro 2000, din noua gama- cea cu eticheta verde.

 

Compania Negro 2000 se afla pe piata din Romania de mai bine de 20 de ani si periodic face schimbari si aduce imbunatatiri la nivel de produse si calitate. Cauta acum in magazine produsele cu  eticheta verde.

“Bunatatile cu eticheta verde de la Negro 2000 sunt o inovatie. Imi place ca Negro 2000 imbunatateste permanent calitatea produselor” – declara Elisabeta Lipa.

 

Produsele Negro 2000 se gasesc spre vanzare nu doar in Romania, ci in alte 12 tari europene. Sunt extrem de apreciate pentru diversitatea si standardul inalt de calitate, producatorul romanesc fiind la acelasi nivel cu orice companie similara din Europa.

Scrie un comentariu