ADPM Health

Elisabeta Lipă recomandă Dolce Respiro, produs lansat de Gianluca Mech

Scris de Ana Kozma

Elisabeta Lipă, Președintele Federației Române la Canotaj, premiată drept Canotoarea Secolului XX, are întotdeauna girjă de sănătatea ei. Alege mereu produse de cea mai bună calitate, iar în această perioadă își întărește sistemul imuntar cu ajutorul produsului 100% natural Dolce Respiro.

Elisabeta Lipă recomandă Dolce Respiro, produs lansat de Gianluca Mech

Sportul și performanța merg mână în mână cu sănătatea. Tocmai de aceea, Elisabeta Lipă, Președintele Federației Române la Canotaj, premiată drept Canotoarea Secolului XX, duce un stil de viață sănătos. Mizează pe o alimentație echilibrată, hidratare corectă și mișcare. Pentru că acum, mai mult decât oricând, sistemul imunitar trebuie să funcționeze la cote maxime, Elisabeta Lipă are un secret în acest sens.

Este vorba despre un produs minune ce întărește sistemul imunitar și ține virozele respiratorii la distanță. Dolce Respiro este un preparat 100% natural care ajută la o respirație ușoară, cotribuie la eliminearea secrețiilor bronșice și asigură bunăstarea nasului și a gâtului. Face parte din gama de produse lansate recent de nutriționistul italian Gianluca Mech.

ELISABETA LIPĂ

„Dolce Respiro este foarte bun pentru pentru sistemul imunitar și pentru respirație. Îl recomand tuturor, mai ales în această perioadă în care trebuie să avem grijă mai mult decât oricând ca organismul nostru să fie unul puternic”, explică Elisabeta Lipă.

GIANLUCA MECH

„Știm cu toții că în această perioadă e mai important ca oricând să avem un sistem imunitar puternic. Dolce Respiro este un produs 100% natural, certificat prin studii științifice, care are în compoziția sa plante precum magnolie, pin, isop și amăreală. Toate acestea, împreună, au efect antimicrobian, fluidizează secrețiile bronșice, au activitate antispastică și antiinflamatoare. De asemenea, ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar. Sper că îi va ajuta pe sportivii din Federația Română de Canotaj să fie sănătoși și să aducă României victorii importante la competițiile importante din această toamnă!”, spune Gianluca Mech.

Gianluca Mech este unul dintre cei mai apreciați nutriționiști. La nivel internațional, sfaturile sale sunt urmate inclusiv de staruri precum Anastasia Soare, Sarah Ferguson – Ducesa de York, Ornela Mutti sau Silvio Berlusconi.

Gianluca a lansat în trecut două campanii importante împotriva obezității, care trag un semnal de alarmă în ceea ce privește înmulțirea cazurilor în rândul copiilor și al adolescenților. Campania din Statele Unite ale Americii a fost lansată alături de Ivana Trump, iar în Europa alături de Ducesa de York, Sarah Ferguson.

Elisabeta Lipa recomanda Depurativo Antartico al lui Gianluca Mech!

Scrie un comentariu