News

Elena Udrea, inlocuita de Dorin Cocoscu o tanara de 26 de ani!

Scris de Alexandru Manea

Dupa divortul incheiat la notar si impartirea unei averi colosale, Dorin Cocos si Elena Udrea au pornit foecare pe un nou drum in viata. Omul de afaceri are, se pare, o noua iubita. Este vorba de Diana Roibu, o tanara de 26 de ani care a absolvit Dreptul.

dorin-cocos-diana

Elena Udrea si Dorin Cocos au divortat la notar in urma cu aproape o luna, incheind astfel 10 ani de casnicie. Cei doi au ales sa isi incheie socotelile intr-un mod cat se poate de decent, fara a face din separarea lor o telenovela siropoasa pentru Mass Media.

Fostii soti si-au impartit averile, iar acum fiecare a luat-o pe propriul drum. Mai dibace a fost, se pare, Dorin Cocos care si-ar fi refacut deja viata amoroasa cu o tanara de 26 de ani.

elena-udrea-dorin-cocos-2

 

Conform Cancan.ro, ar fi vorba de Diana Roibu, o tanara absolventa de drept. Cei doi s-au fotografiat la malul marii ca un cuplu.

De cealalta parte, despre Elena Udrea nu se stie inca daca i-a gasit un inlocuitor fostului ei sot. Udrea a participat singura la nunta Robertei Anastase . A stat alaturi de fiica lui Traian Basescu, Elena, si de sotul ei, Bogdan Ionescu, si a dansat la un moment dat si cu Catalin Botezatu.

elena-udrea-dorin-cocos-1

 

Designerul s-a aratat fascinat de frumusetea Elenei Udrea despre care a avut numai cuvinte de lauda. „Este, fara dar si poate, cea mai sexy femeie de la eveniment”, a spus el.

Dupa divortul de Dorin Cocos, Elena Udrea a primit de la fostul sot terenuri de peste 10.000 de metri patrati in Bucuresti si doua autoturisme, Un Mercedes si un Fiat. In prezenta declaratie de avere, ea a adaugat o casa de 169 metri patrati in Pipera-Tunari, un apartament de 60 de metri patrati in Bucuresti, o patrime dintr-un teren de 636 de metri patrati.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu