News

Exclusiv! In finala Eurovision pentru juriu, Elena de la Mandinga a uitat versurile piesei!

Scris de Alexandru Manea

Dupa ce Romania a fost singura tara care a intampinat probleme tehnice in timpul celor doua semifinale ale concursului Eurovision de la Baku, iata ca trupa Mandinga a esuat sa impresioneze juriul in aceasta seara. In finala desfasurata pentru membri juriului, Elena a uitat vreme de cateva secunde versurile piesei.

Vineri seara, la Baku, a avut loc finala Eurovision pentru membri juriului, insa evenimentul nu a fost lipsit de surprize mai putin placute, atat pentru Romania cat si pentru Suedia.

Favorita la castigarea titlului Eurovision din acest an, Loreen a inghitit un fulg in timpul prestatiei sale live si a tusit, eroare care i-a adus, o depunctare din partea juriului.

De departe, cea mai mare gafa a serii a apartinut trupei Mandinga. Conform informatilor noastre primite de la fanii Eurovision, care au urmarit finala in direct pe site-ul http://escxtra.com/live/, Elena de la Mandinga a uitat versurile piesei vreme de cateva secunde.

Mai trebuie sa amintim ca trupa Mandinga este singura care s-a plans de probleme de sonorizare in timpul semifinalelor, asta in timp ce toate celelalte 35 de tari care au cantat in cele doua seri au fost multumite de prestatia tehnicienilor concursului Eurovision.

Sansele ca trupa Mandinga sa termine concursul in top 5 sunt din ce in ce mai mici, iar reprezentantii nostri nu au primit multe puncte nici din partea jurnalistilor prezenti la Baku. In topul presei, publicat astazi, cele mai multe puncte le-a insumat Spania, urmata de Suedia, Azerbaijan si Turcia. Romania se situeaza abia pe pozitia a noua, cu 135 de puncte.

Scrie un comentariu