Stiri Interne

Elena Gheorghe a ascuns sarcina 6 luni

Scris de Alexandru Manea

Elena Gheorghe a ascuns sarcina 6 luni, făcând-o public abia ieri printr-un anunț pe pagina de socializare. Iată de ce a ales să facă acest lucru.

Elena Gheorghe a ascuns sarcina 6 luni

Elena Gheorghe a anunțat ieri că este însărcinată pentru a doua oară. Vestea i-a bucurat pe fanii artistei care i-au transmis mii de mesaje de felicitare. Elena a postat pe pagina de socializare o fotografie în care apare expunându-și burtica ce era sărutată de băiatul ei, Nicolas.


Inițial s-a crezut că sarcina este abia în primul trimestru, însă, surpriză, artista are deja 6 luni de când a rămas însărcinată. A ales să țină ascuns acest detaliu, iar cei din jur care știau deja au fost îndeajuns de discreți pentru ca informația să nu răsufle.

No words… just happiness! #babyno2comingsoon #speachless #happiness #mylittleboy #27weekspregnant

A post shared by elenagheorgheofficial ✳️✳️✳️ (@elenagheorgheofficial) on


Interesant este că mulți din cei din jurul ei nici nu și-au dat seama că ar fi însărcinată.

Lovely family time💕💕💕

A post shared by elenagheorgheofficial ✳️✳️✳️ (@elenagheorgheofficial) on


„Sunt foarte fericita, sunt insarcinata in sase luni si pot spune ca traiesc clipe pe care nu le-am mai trait la prima sarcina. Acum il am si pe Nicholas care se bucura tare si pune tot felul de intrebari, pupa burtica ori de cate ori vine sau pleaca de la gradi, cand se trezeste si cand merge la nani. E foarte frumos! Nu am spus decat familiei, am vrut sa ne bucuram de liniste si de perioada aceasta atat de speciala. Nici dansatoarele mele nu si-au dat seama, nici fetele unde merg saptamanal la probe de haine. Au fost de-a dreptul socate pentru ca eu m-am ingrasat doar un kilogram si jumatate si nu se observa.”, a declarat Elena Gheorghe pentru WOWbiz.ro.

Scrie un comentariu