Stiri Interne

Elena Basescu se pregateste pentru al treilea copil: “Nu-i va lipsi nimic!”

Scris de Alexandru Manea

Elena Basescu este insarcinata pentru a treia oara si va aduce pe lume o fetita, rodul relatiei cu noul ei iubit, Catalin Tomata, cu care are o relatie de un an de zile. Iata ce declara despre sarcina.

Elena Basescu se pregateste pentru al treilea copil: “Nu-i va lipsi nimic!”

Elena Basescu  si-a refacut viata dupa divortul de Bogdan Ionescu. Cei doi copii, Sofia si Traian Jr, care ii care cu acesta, au ramas in grija ei, iar anul trecut l-a cunoscut pe Catalin Tomata cu care are deja o relatie stabila si caruia ii va darui un copil.

Fiica fostului presedinte al Romaniei este insarcinata si va deveni pentru a treia oara mama in aceasta primavara. Ea va aduce pe lume o fetita, despre care spune ca va echilibra balanta in familie. “Sofia si Traian Junior vor avea o surioara. Mi-am dorit mult o surioara pentru Sofia, ca sa aiba relatia pe care o am eu cu sora mea. Momentan, vom avea si un echilibru perfect in familie: doi baietei, si doua fetite, avand in vedere ca Ioana are un baietel de trei ani”, a declarat Elena Basescu pentru revista Viva!

Pentru venirea pe lume a fetitei nu a facut investitii majore in amenajarea locuintei, intrucat a pastrat mobilierul si accesoriile folosite de ceilalti doi copii ai ei. “Am superstitii. Nu am facut pregatiri, pentru ca am pastrat, de la Sofia si Traian, mobilierul si accesoriile necesare. Oricum, la cata bucurie a adus acest copil si in familia mea, si in familia lui Catalin, cu siguranta nu-i va lipsi nimic”, a adaugat vedeta.

Noua iubita a lui Bogdan Ionescu seamana izbitor cu Elena Basescu, fosta lui sotie

Scrie un comentariu