Stiri Interne

Elena Basescu, muscata de capusa! Sanatatea ei, in pericol?

Scris de Administrator

Elena Basescu a trecut de curand printr-o sperietura de zile mari dupa ce a fost muscata de o capusa. Fiica fostului presedinte s-a temut ca insecta ar fi putut sa-i transmita o boala extrem de periculoasa…

elena-basescu

Elena Basescu a trecut de curand printr-o sperietura groaznica, temandu-se pentru sanatatea ei. Totul i s-ar fi tras, dupa cum scrie astazi WOWbiz.ro, de la o capusa, insecta despre a carei muscatura se stie ca poate transmite o boala extrem de periculoasa.

Se pare ca Elena Basescu ar fi dat fuga la medic pentru a-si face analizele si a stat cu sufletul la gura pana la primirea rezultatelor. Din fericire, acestea au fost imbucuratoare, anuntand-o pe fiica cea mica a fostului presedinte ca nu sufera de borelioza, boala pe care o poti contacta de la capuse.

elena-basescu-grasa-slaba

A slabit uimitor dupa cea de-a doua nastere

Elena Basescu a slabit uimitor. Daca la inceputul acestui ani, dupa nasterea celui de-al doilea copil, Traian, dadea semne ca nu mai revine la silueta de odinioara, iata ca, in doar cateva luni de tratamente corporale si dieta, a reusit sa scape de 25 de kilograme. Transformarea este spectaculoasa!

Scrie un comentariu