Stiri Interne

Elena Băsescu, mai slabă ca niciodată, după trei nașteri

Scris de Ana Kozma

A împlinit deja 40 de ani și este de 3 ori mămică, dar Elena Băsescu afișează o siluetă de supermodel. Deși s-a confruntat cu kilogramele în plus la cea de-a treia sarcină, fiica fostului Președinte este acum parcă mai slabă ca niciodată.

Elena Băsescu, mai slabă ca niciodată, după trei nașteri

Elena Băsescu a împlinit 40 de ani în primăvara acestui an. Este de 3 ori mămică, dar se poate lăuda cu o siluetă impecabilă. La o primă vedere, fiica fostului Președinte arată precum o puștoaică.

S-a confruntat cu kilogramele în plus la cea de-a treia sarcina. A reușit să slăbească însă spectaculos. A născut-o pe Anastasia în urmă cu doi ani, în iunie 2018. Și-a dorit apoi să revină la silueta de odinioară, lucru care s-a și întâmplat.

Elena Băsescu a slăbit 25 de kilograme, iar în prezent afișează o siluetă de supermodel. Este scumpă la vedere atunci când vine vorba despre apariții publice. Dar săptămâna trecută, Elena a participat la ziua de naștere a micuței Zeny, fiica Adelinei Pestrițu. Și a atras fără îndoială toate privirile.

Bineînțeles, nu îi poate mulțumi pe toți. Unii o admiră pentru că are grijă de trei copii și în același timp se poate ocupa și de ea, arătând atât de bine. Alții, în schimb, o acuză că a exagerat cu slăbitul și se apropie de anorexie.

Elena Basescu are trei copii superbi! Iata cele mai recente fotografii!

Scrie un comentariu