ADPM Health

Elena Basescu a slabit uimitor! 25 de kilograme dupa nastere!

Scris de Alexandru Manea

Elena Basescu a slabit uimitor. Daca la inceputul acestui ani, dupa nasterea celui de-al doilea copil, Traian, dadea semne ca nu mai revine la silueta de odinioara, iata ca, in doar cateva luni de tratamente corporale si dieta, a reusit sa scape de 25 de kilograme. Transformarea este spectaculoasa!

elena-basescu-grasa-slaba

Elena Basescu, in luna ianuarie (stanga) si in luna iunie (dreapta)

Elena Basescu a slabit uimitor. In doar cateva luni a reusit sa dea jos 25 de kilograme si sa revina la silueta de model pe care o avea inainte de prima sarcina.

Fiica fostul presedinte s-a ingrasat considerabil in timp ce il purta in pantece pe Traian, cel de-al doilea sau copil, iar, dupa nastere, cateva luni bune nu a putut sa slabeasca atat cat si-a dorit.

elena-basescu-a-slabit

 

Dovada si fotografiile realizate de paparazzi la inceputul acestui an, care o prezentau pe mezina fostului presedinte cu o silueta deloc onoranta.

elena-basescu-model

Elena Basescu, in urma cu zece ani

Elena s-a ambitionat si, urmand o dieta si tratamente corporale, a reusit sa slabeasca spectaculos. A dat jos cam 25 de kilograme, iar acum are trupul ca de model, ca in urma cu zece ani cand obisnuia chiar sa defileze pe podiumurile de moda. (Foto: Click)

Scrie un comentariu