News Stiri externe

Eleganta desavarsita la Centenarul Royal Air Force! Cum s-au imbracat Kate si Meghan!

Scris de Christian Stan

Familia Regala s-a reunit pentru un nou eveniment important in cinstea aniversării a 100 de ani de la înființarea Royal Air Force. Kate Middleton si Megan Markle au avut inca o data aparitii spectaculoase. La acest eveniment de o importanta rasunatoare din capitala Marii Britanii au participat si Regina Elisabeta a II-a si Printul Charles.

Prezenta lui Kate Middleton nu era asteptata, avand in vedere ca ea este inca in concediu de maternitate, asa ca a fost o surpriza placuta pentru toata lumea. Simpla si eleganta ca intotdeauna, Kate a pasit la bratul Printului William, intr-un paltonas gri asortat cu pantofi nude.

 Pentru acest moment important, Kate a ales o creatie Alexander McQueen, o palarie de la Sean Barret si pantofi nude care au completat discret tinuta impecabila.

 Noua Ducesa de Sussex, Megan Markle a impresionat inca o data prin stilul sau. Decolteul de tip barcuta cu care ne-am obisnuit deja, este unul din preferatele sale. Iar rochia de la Centenarul Royal Force se aseamana cu cea pe care a purtat-o in ziua nuntii regale. Si atunci, Megan a ales o rochie cu decolteu-barcuta. Acest gen de rochii au devenit semnatura ei.

 Rochia neagra este de la Dior si ne duce cu gandul la tinutele pe care le purta remarcabila Audrey Hepburn. Palaria, care este obligatorie la evenimentele oficiale, este creata tot de Sean Barret, iar Megan a optat tot pentru pantofi nude in completarea look-ului.

Scrie un comentariu