Stiri Interne

Ela Crăciun, vacanță în Bucovina în locul Thailandei. „A meritat fiecare secundă!”

Scris de Ana Kozma

Ela Crăciun a petrecut o vacanță de neuitat, alături de familie, în Bucovina, destinație pe care a ales-o la scurt timp după încheierea stării de urgență din România. Vedeta avusese în plan ca vara această să meargă în Thailanda, însă, din pricina restricțiilor de călătorie și a nesiguranței evoluției pandemiei, a decis că cel mai bine este să rămână în țară.

Ela Crăciun, vacanță în Bucovina în locul Thailandei. „A meritat fiecare secundă!”

Astfel se face că a ales să petreacă câteva zile de neuitat în nordul României, în Bucovina. Și nu pe litoral, unde condițiile de distanțare socială sunt greu de respectat din pricina fluxului foarte mare de turiști.

“Am decis să mergem în Bucovina. Chiar dacă mi-a fost teamă că drumul de 8 ore cu mașina nu va fi confortabil pentru copii. Însă efortul a meritat din plin pentru că am ajuns într-un peisaj de poveste. Un loc de o frumusețe incredibilă, unde ai liniște, aer curat, verdeață, flori, și experiențe frumoase. Noi ne-am adaptat programul pentru copii, astfel că nu am vizitat foarte multe locuri. Însă acolo unde am ajuns a meritat fiecare secundă.

Am fost la cea mai lungă tiroliană din România, de 1,1 kilometri lungime. Apoi, la mănăstirile Moldovița și Sucevița. Ne-am plimbat cu mocănița, experiența bucurându-i foarte mult pe cei mici. Pe drumul spre întoarcere ne-am oprit la casa lui Ion Creangă și la Rezervația Naturală de Zimbri, unde erau și o mulțime de căprioare, de cerbi, care aveau spațiu să se plimbe în voie. A fost o vacanță pe care merită să o faci cu copiii, chiar au ce să vadă și veți rămâne cu toții cu amintiri frumoase”, povestește Ela Crăciun.

6 reguli pentru protecția solară corectă a copiilor, explicate de Ela Crăciun

Vedeta a întâlnit, în timpul vacanței, mulți producătorii locali care comercializează produse 100% naturale, ocazie cu care le-a reamintit cititorilor blogului său cât de important este să susțină producția românească și cumpere de la aceștia.

“Nouă ne place foarte mult să mergem la piața din cartierul nostru, unde cunoaștem deja pe toată lumea și avem încredere că produsele lor sunt de calitate. Miere, de exemplu, cumpăr de la același domn de mai bine de 4 ani. În ultimele luni a fost intens promovat consumul de bunuri de orice fel de la producătorii locali pentru a-i ajuta să depășească mai ușor această perioadă. Susțin și eu intens această mișcare, mai ales că am avut foarte multe experiențe frumoase cu producătorii din România. Sper să ne dezvoltăm mai mult la acest capitol și să învățăm să apreciem mai mult produsele făcute în România”, declară Ela Crăciun.

Scrie un comentariu