Stiri Interne

Ela Crăciun te învață cum să faci ouă-norișor care nu îngrașă

Scris de Alexandru Manea

Ela Crăciun îi încântă pe cititorii blogului său cu fel și fel de rețețe delicioase și ușor de preparat. Cea mai recentă este cea de ouă-norișor, cea mai căutată rețetă a momentului, după ce sute de mii de oameni din întreaga lume au început să posteze pe rețelele de socializare fotografii și filmulețe cu acest preparat culinar.

Ela Crăciun te învață cum să faci ouă-norișor care nu îngrașă

Ela Crăciun explică, într-un clip postat pe blogul ei, cum se pregătesc aceste ouă-norișor și de ce au puține calorii.

„Ouăle-norișor au devenit din ce în ce mai populare în ultimul timp. Sunt foarte ușor de făcut și, vă mai vând un pont, nu îngrașă!

Secretul este ca albușul să îți iasă atât de pufos încât să semene cu un norișor.

Separăm albușul de gălbenuș. Batem albușurile cât mai bine pentru a deveni o spumă fină. Puteți fi creativi și să adăugați ierburi aromatice, și nu brânză sau bacon, pentru a rămâne la maximum 150 de calorii.

Puneți spuma la cuptor pe o tavă cu hârtie de copt și lăsați 6-8 minute. Scoateți albușurile și adăugați gălbenușurile în mijlocul fiecărei grămăjoare și lăsăm încă 3 minute în cuptor”, spune Ela Crăciun.

În ultima perioadă cunoscuta vedetă-blogger, supranumită și SuperMom, a explicat mai multe rețete culinare interesante, printre care și paste dulci, înghețată de casă fără zahăr, ciocolată de casă sau pateu din legume si crema de mascarpone si ricotta.

 

Scrie un comentariu