Stiri Interne

Ela Crăciun și fiica ei au cumpărat și trimis cadouri pentru 40 de copii nevoiași

Scris de Ana Kozma

Ela Crăciun se implică și anul acesta în a ajuta copiii nevoiași să se bucure de sărbătorile de iarnă și să primească cadourile mult-visate.

Ela Crăciun și fiica ei au cumpărat și trimis cadouri pentru 40 de copii nevoiași

Chiar dacă ne aflăm în plină pandemie, acest lucru nu a împiedicat-o pe vedetă să respecte promisiunea făcută în urmă cu câțiva ani. Aceea de a se implica, atât cât poate, pentru a le oferi o bucurie celor mai puțin norocoși în preajma Crăciunului.

Astfel se face că 40 de copii nevoiași, dintr-o mică localitate din România, vor primi zilele acesta câte o pungă cu cadouri din partea vedetei. Daruri reprezentând cărți, creioane de colorat, plastilină ori dulciuri.

Prezentatoarea TV a dorit ca gestul să fie un exemplu pentru fiica ei. Astfel că a cooptat-o pe Alesia în tot procesul de achiziție și de livrare a cadourilor.

“În fiecare an ajutăm câte o comunitate de copii nevoiași. Cazuri pe care le aflăm din timp. E un proiect de suflet de-al meu, denumit Scrisoarea lui Moș Crăciun. Anul acesta a fost mai greu să ne organizăm, din pricina pandemiei. Ne-a fost imposibil să ne deplasăm pentru a-i cunoaște pe cei mici, însă cazul lor a ajuns în atenția mea și am făcut tot ce am putut pentru a-i ajuta. Fiica mea, Alesia, are la școală un program foarte frumos, numit Cutiuța de Pantofi, prin care școlarii trimit cadouri celor nevoiași în cutii de pantofi. Am pornit de la această idee și am implicat-o în tot procesul de ajutorare.

Rețeta care îi convinge pe copii să mănânce legume, folosită de Ela Crăciun

Am mers cu ea la cumpărături. Am vrut să fie conștientă de nevoile altor copii, să fie conștiincioasă. Bunătatea și darnicia se învață din copilărie. Am luat-o pe Alesia cu mine și s-a bucurat mult să pună în coșul de cumpărături daruri pentru copilașii din Gainesti. Dacă faceți și voi astfel de gesturi, nu ezitați să le împărtășiți cu prietenii voștri. Pentru că exemplele pozitive trebuie susținute. Nu uitați că sunteți cea mai mare inspirație pentru copiii voștri. Și că oricât de puțin ați oferi, generozitatea naște generozitate”, declară Ela Crăciun.

Cei 40 de copii pe care îi ajută Ela Crăciun provin din medii cu o situație materială precară, dar care își doresc să aibă acces continuu la educație.

Scrie un comentariu