Stiri Interne

Ela Craciun si-a transformat casa in sera. A primit 45 de buchete de flori de ziua ei!

Scris de Ana Kozma

Ela Craciun a avut ieri parte de o aniversare mai putin obisnuita, dar incarcata de multa emotie si bucurie. Din pricina restrictiilor autoritatilor, in plina pandemie, vedeta si-a sarbatorit ziua de nastere acasa, departe de prieteni si membrii familiei.

Ela Craciun si-a transformat casa in sera. A primit 45 de buchete de flori de ziua ei!

Ela a cerut expres ca anul acesta cei dragi sa nu ii trimita cadouri. Ci sa doneze bani sau obiecte utile pentru campania de ajutorare a autoritatilor in lupta cu COVID-19. Astfel s-a si intamplat, vedeta reusind sa redirectioneze donatii importante pentru demersul Fundatiei Pretuieste Viata.

Totusi, prietenii si membrii familiei au gasit o metoda de a o rasfata cu daruri simbolice. I-au trimis buchete de flori, prin curier. Astfel se face ca intreaga locuinta a prezentatoarei TV s-a transformat intr-o adevarata sera, cu peste 45 de buchetele de flori inmiresmate.

“Nu am crezut ca voi avea parte de o zi de nastere asa frumoasa. Chiar si in izolare la domiciliu! Casa mea e ca o sera acum: cu lalele de toate culorile, trandafiri, liliac, orhidee, frezii. A sunat curierul la usa toata ziua pentru livrarea buchetelor. Le multumesc tuturor pentru acest gest frumos. Dar mai ales pentru ca mi-au respectat dorinta si nu mi-au cumparat cadouri ci au donat bani sau produse utile pentru campania de ajutorare a autoritatilor in lupta cu COVID-19 a Fundatiei Pretuieste Viata. Sunt oameni care au nevoie de sprijinul nostru si ma bucur ca am putut contribui, chiar si asa putin, pentru a face o fapta buna”, declara Ela Craciun.

Pentru ca nu a putut fi fizic alaturi de cei dragi, vedeta a organizat trei petreceri online unde s-a vazut si a discutat cu fanii, dar si cu rudele si prietenii.

„Am intrat live pe Facebook si Instagram pentru a vorbi cu cei care ma urmaresc online. Apoi am avut o conferinta video cu parintii mei, cu socrii, cu prieteni si alti membrii ai familiei. Am fost peste 30 in discutia video simultana. A fost o experienta ciudata la inceput, nefiind toti alaturi fizic asa cum se intampla anii trecuti. Dar important a fost sa ii stiu aproape si in acest mod. Abia astept sa ne revedem in forma clasica”, adauga Ela Craciun.

Vedeta spune ca a reusit sa se impace cu noua rutina zilnica, dar si cu faptul ca planurile de calatorie pentru anul acesta au fost anulate.

„Mi-a luat ceva timp pana sa accept aceasta realitate. Primele doua saptamani de izolare mi-au oferit o imagine destul de clara a ceea ce va urma. Dar acceptarea ca vom ramane in casa pentru mai mult timp este primul pas pentru a face un plan. Am decis sa nu fac o drama din asta si sa imi aloc aceasta perioada pentru a face toate lucrurile pe care nu le-am terminat la timp. Muncesc in continuare de acasa, de aici filmez emisiunea, cu telefonul mobil. Citesc mult, am mai mult timp sa stau cu familia. Incerc sa vad partea frumoasa din orice. Stau departe de informatiile negative care ma pot influenta si imi fac fiecare zi frumoasa. Nu exista plictiseala la mine”, adauga vedeta.

Ela Craciun face petrecere online de ziua ei. Se va vedea cu cei dragi prin video conferinta.

Scrie un comentariu