Stiri Interne

Ela Craciun a fost premiata de Forbes pentru succesul cartilor sale dedicate parintilor

Scris de Ana Kozma

Bloggerul si vedeta TV Ela Craciun a fost premiata de publicatia Forbes pentru contributia sa la educarea si informarea comunitatii de parinti.

Ela Craciun a fost premiata de Forbes pentru succesul cartilor sale dedicate parintilor

Cele doua carti semnate de blogger, “9 luni fara griji” si “12 luni fara griji” au inregistrat un succes de vanzari, fiind considerate de cititori un ghid pentru cresterea armonioasa a bebelusului.

Ambele carti au fost realizate cu specialisti in sarcina si pediatrie, avand un numar de 101 de raspunsuri la cele mai frecvente intrebari ale proaspetilor parinti.

Contributia vedetei la informarea parintilor a fost recunoscuta de Forbes Romania in cadrul Galei “Summit Forbes Brands for Kids” cu un “Premiu special pentru proiecte dedicate mamicilor”. Conform publicatiei, rolul de informare al Elei Craciun este recunoscut atat de publicul sau cat si de brandurile cu care a colaborat in transmiterea informatiei corecte catre cititorii sai.

„Cele doua proiecte editoriale au venit natural, dintr-un demers jurnalistic pe care eu inca il cultiv pe blogul meu. Cele mai multe opinii legate de cresterea si sanatatea copilului apartin specialistilor chiar daca si eu povestesc din viata alaturi de ce trei copii. Ideea care a stat la baza scrierii celor doua carti este legata de nevoia de informare corecta a parintilor. Multi dintre ei mi-au scris pe blog si pe paginile de socializare ca se pierd in informatiile pe care le gasesc online. Din pacate, forumurile sau grupurile de mame, chiar si unele articole online, nu ofera informatii argumentate de un pediatru. Am vrut sa schimb acest lucru si sa ofer parintilor un punct de plecare pentru o relatie sanatoasa cu bebelusul.”, a declarat Ela Craciun.

Vanzari de peste 1000 de exemplare in primele doua saptamani de la lansare pentru “12 luni fara griji”

In cele peste 200 de pagini, cartile contin raspunsurile specialistilor la cele mai frecvente intrebari ale parintilor, in perioada de dinainte si dupa nastere.

Cea de-a doua carte a fost declarata de cititori “Biblia mamicilor” si a primit review-uri pozitive din partea a peste 200 de cititor fideli dar si a vedetelor prezente la lansarea care a avut loc pe data de 9 noiembrie.

Mamicile celebre din showbiz au sustinut-o pe Ela Craciun la lansarea noii sale carti, 12 luni fara griji

In primele doua saptamani de la tiparire, cartea a inregistrat vanzari de peste 1000 de exemplare. Cele mai multe comenzi au fost plasate online, pe site-ul Elei Craciun sau au fost achizitionate in cadrul evenimentului de lansare desfasurat pe 9 noiembrie 2019.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Eu și micul meu ajutor suntem gata să răspundem întrebărilor voastre despre somnul bebelușilor! ❤️ Haideți pe story 🤗

O postare distribuită de Ela Craciun (@elacraciun) pe

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu