ADPM Beauty Stiri Interne

Ela Craciun face terapie cu bambus. Ce beneficii are acest masaj!

Scris de Ana Kozma

Dupa ce a urmat un program de detoxifiere, ce a adus o multime de beneficii asupra starii sale de sanatate si a siluetei, Ela Craciun completeaza efectele acestui regim cu sedinte saptamanale de masaj cu bambus. Este o procedura cunoscuta a oferi multe efecte pozitive, pe care vedeta marturiseste ca le simte pe propria-i piele.

Ela Craciun face terapie cu bambus. Ce beneficii are acest masaj!

„Nu sunt o fire sportiva, nu imi place sa merg la sala, asa ca, pentru mine, masajul cu bambus este terapia de care am nevoie sa fiu relaxata si sa imi remodelez corpul. Merg saptamanal la masaj, uneori alegem sa fie energic, alteori lejer, in functie de ce rezultat urmarim.

Imi pune toti muschii in miscare, combate celulita, reduce in circumferinta talia, soldurile sau coapsele, se face drenaj limfatic, intareste imunitatea si ne ajuta sa dormim mai bine, combatand insomnia. Masajul cu bambus are multe beneficii si este recomandat si femeilor insarcinate”, explica Ela Craciun.

Masajul cu bambus este realizat de tehnicieni terapeuti si are o multitudine de efecte pozitive asupra siluetei si a sanatatii:

– Remodeleaza silueta (se pot pierde chiar si doua masuri la haine dupa 12 sedinte)

– Combate celulita

– Tonifiaza musculatura

– Elimina retentia de apa

– Atenueaza durerile musculare

– Previne aparitia vergeturilor

– Imbunatateste starea psihica

– Combate insomniile si depresia

– Accelereaza metabolismul celular

Cat de periculos e telefonul mobil pentru copii? Ela Craciun a apelat la psiholog!

Scrie un comentariu