Stiri Interne

Ela Craciun face petrecere online de ziua ei. Se va vedea cu cei dragi prin video conferinta.

Scris de Ana Kozma

Ela Craciun se vede nevoita sa se adapteze situatiei din prezent cauzata de izolarea la domiciliu si va avea parte de o zi de nastere cu totul aparte. Vedeta va organiza o petrecere alaturi de rude si prieteni in mediul online, singura modalitate de a se vedea cu acestia in aceasta perioada.

Ela Craciun face petrecere online de ziua ei. Se va vedea cu cei dragi prin video conferinta.

Si pentru fani are planuite surprize: va transmite live petrecerea de acasa, alaturi de copiii ei, si va intra in conversatie online cu cateva vedete cunoscute din showbiz.

„De ziua mea aveam planuita o vacanta in Dubai alaturi de familie. Inceputul anului a fost mai aglomerat ca niciodata si abia asteptam sa vina luna aprilie pentru a avea parte de o saptamana de relaxare la soare. Aveam totul cumparat, biletele de avion, cazarea, insa totul s-a schimbat la 180 de grade peste noapte. Am fost nevoiti sa renuntam la acest plan si sa ne adaptam situatiei. Vom sta acasa, in cerc restrans. Cu parintii mei si cu membrii apropiati ai familiei vom face o conferinta video online. Vom face o atmosfera vesela, de party. Parintii mei sunt la Sinaia si isi vor putea vedea astfel nepotii. Apoi voi face o serie de transmisii live pe paginile mele de socializare, unde vom sarbatori ziua mea de nastere alaturi de cei care ma urmaresc online. Cu o parte din ei voi intra in tele-conferinta. Cateva prietene din showbiz m-au anuntat ca vor intra in live si au cateva surprize. Va fi o aniversare cu totul inedita”, spune Ela Craciun.

Vedeta spune ca a reusit sa se impace cu noua rutina zilnica, dar si cu faptul ca planurile de calatorie pentru anul acesta au fost anulate.

„Mi-a luat ceva timp pana sa accept aceasta realitate. Primele doua saptamani de izolare mi-au oferit o imagine destul de clara a ceea ce va urma. Dar acceptarea ca vom ramane in casa pentru mai mult timp este primul pas pentru a face un plan. Am decis sa nu fac o drama din asta si sa imi aloc aceasta perioada pentru a face toate lucrurile pe care nu le-am terminat la timp. Muncesc in continuare de acasa, de aici filmez emisiunea, cu telefonul mobil, citesc mult, am mai mult timp sa stau cu familia. Incerc sa vad partea frumoasa din orice. Stau departe de informatiile negative care ma pot influenta si imi fac fiecare zi frumoasa. Nu exista plictiseala la mine”, adauga vedeta.

Ce face Ela Craciun in casa, de 50 de zile, cu trei copii, pentru a scapa de anxietate

Scrie un comentariu