Stiri Interne

Ela Craciun, emotii in prima zi de scoala a copiilor! Fiica ei este in clasa 1!

Scris de Ana Kozma

Ela Craciun traieste azi emotiile unui nou inceput de an scolar. Baiatul ei cel mare, Alex, intra deja in clasa a saptea, iar fiica ei, Alesia, merge pentru prima data la scoala, fiind boboc in clasa intai. Micuta s-a aratat extrem de nerabdatoare sa inceapă noul capitol din viata sa si sa isi cunoasca noii colegi.

Ela Craciun, emotii in prima zi de scoala a copiilor! Fiica ei este in clasa 1!

Dis-de-dimineata, vedeta si-a condus fetita pana in curtea scolii, unde au asistat impreuna la festivitatea de deschidere a anului scolar.

Ela Craciun i-a aratat fiicei sale cum era scoala pe vremea comunismului. Iata reactia micutei!

„Alesia a purtat uniforma scolii pe care o va urma in anii urmatori: fusta neagra plisata, camasa alba cu cravata visinie, adidasi albi si sosete albe pana la genunchi. A fost foarte nerabdatoare sa inceapa scoala si sa poarte noua uniforma. Eu imi amintesc de primul an de scoala pe care l-am prins in preajma revolutiei si inca mai purtam uniforma comunista de atunci. O detestam! Avea niste mansete albe apretate care se prindeau cu un nasture de uniforma si ma certa mama ca veneam cu ele negre, ca probabil stergeam praful de pe banci. Erau la „moda” pe atunci bentitele cu pampoane, dar eu le purtam doar la inceputul si sfarsitul anului, cand se faceau poze. Imi aduc aminte foarte bine aminte de doamna invatatoare, care era destul de exigenta. Mi-ar fi placut sa ne incurajeze mai mult, sa ne sustina, sa ne observe calitatile, doar ca atunci se punea accentul pe cantitate, sa stim bine limba romana si matematica”, spune Ela Craciun.

Dupa festivitatea de inceput de an la scoala Alesiei, Ela Craciun s-a indreptat cu baiatul ei cel mare la scoala acestuia.

“Nu imi vine sa cred cat de repede trece timpul! Parca ieri il duceam in prima zi de scoala. Au trecut sapte ani de atunci! Sa ne bucuram de ei mereu si sa pretuim fiecare clipa petrecuta alaturi de ei. Fiecare etapa din viata lor este frumoasa, are farmecul ei. Dincolo de greutatile de care noi, parintii, ne plangem de multe ori, e bine sa fim constienti ca fiecare actiune si decizie pe care o luam ii formeaza pe ei ca adulti. Merita sa le oferim tot ce este mai bun”, declara Ela Craciun.

Ela Craciun sprijina copiii lasati de parinti in Romania. “Este ca un abandon!”

Scrie un comentariu