Stiri Interne

Ela Craciun are cel mai dulce brad din showbiz. Iata cum arata!

Scris de Ana Kozma

Ela Craciun a decis ca anul acesta sa isi impodobeasca bradul de Craciun intr-un mod cu totul special. A ales ca tema dulciurile roz si a agatat astfel de ramuri zeci de globuri in forma de acadele, briose si conuri cu inghetata in aceasta nuanta.

Ela Craciun are cel mai dulce brad din showbiz. Iata cum arata!

Vedeta a impodobit bradul, cu o saptamana inainte de Craciun, alaturi de cei trei copii a sai, in premiera micutul Nicholas implicandu-se in a agata de crengi primul sau glob.

„Am avut o dupa-amiaza superba. Ne-am adunat toti in jurul bradului si am inceput sa il impodobim fiecare cu globurile preferate. Anul acesta am ales ca tema culoarea roz si ornamentele in forma de dulciuri. Am asezat pe ramuri globuri in tot felul de forme: briose, acadele, conuri de inghetata, stelute de zahar. Avem cel mai dulce brad de pana acum. Arata ca in povesti.

Anul acesta a contribuit si Nicholas pentru prima data la decorarea lui. A ales globul preferat, unul in forma de brad de zahar, si l-a asezat pe crenguta. A fost foarte fericit sa ne vada pe toti stransi in jurul bradului. L-am decorat atat de devreme pentru a avea timp sa ne bucuram de el, intrucat de Craciun vom pleca la Sinaia, la parintii mei, acolo unde sarbatorim cu toata familia in fiecare an”, declara Ela Craciun.

Ela Craciun, intamplarea de Craciun care i-a schimbat viata: „Am plans trei zile la rand!”

Scrie un comentariu