Stiri Interne

Ela Craciun, cadou de inceput de an pentru copiii sai: i-a trimis in cantonament de schi la Sinaia

Scris de Alexandru Manea

Ela Craciun le-a facut celor doi copii ai sai un cadou special la inceput de an. Pentru ca cei mici se afla in vacanta pret de doua saptamani, vedeta TV a decis sa ii trimita la munte, unde sa intre intr-un cantonament de schi și sa invete astfel sa practice acest sport.

Ela Craciun, cadou de inceput de an pentru copiii sai: i-a trimis in cantonament de schi la Sinaia

Astfel se face ca Alex și Alesia se afla deja de o saptamana la Sinaia unde invata, zi de zi, cum sa iși tina echilibrul pe schiuri și cum sa parcurga partiile in voie și in siguranta. Cei doi frati se bucura astfel de singurele zone din tara cu zapada, intr-o iarna cu mult mai calda decat in mod obișnuit.

In weekend, Alex și Alesia au fost vizitati de mama lor. Ela Craciun a petrecut sfarșitul de saptamana alaturi de ei și i-a sustinut pe partia de schi, incurajandu-i pe toata durata cursurilor.

„Copiii mei duc dorul zapezii. E prima iarna din multi ani in care nu a nins deloc pana acum, aproape de mijlocul lui ianuarie. Am decis sa ii trimit la munte, la Sinaia, in aceasta vacanta de doua saptamani și sa invete sa schieze. I-am cazat la Hotel Belvedere, alaturi de bunici, și i-am inscris intr-un cantonament de schi. In weekend i-am vizitat și am fost alaturi de ei pe partie. Eu inca nu schiez pentru ca am avut ceva probleme de sanatate la coloana, iar medicul mi-a interzis sa fac acest sport in ultimii doi ani.

Ela Craciun a trimis o masina plina de cadouri unor copiii saraci

Insa i-am sustinut de pe margine și i-am incurajat. Am stat doar doua zile alaturi de ei pentru ca a trebuit sa revin la munca in București, insa ma voi intoarce in Sinaia la sfarșitul saptamanii. Pana atunci sper sa primesc de la medic unda verde sa ma pot urca și eu pe schiuri pentru ca mi-e dor de acest sport și vreau sa ma bucur alaturi de copiii mei de frumusetea partiei din Sinaia”, declara Ela Craciun.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu